DRUŠTVENE MREŽE

“Ako želite mir, vodite rat!”

Prenosimo komentar iz fb grupe “Ne želimo ilegalne migrante u BiH”:
– “Pozdrav svim članovima ove grupe. Drago mi je što vidim da ima još uvijek osviještenih ljudi u ovoj zemlji (y)
Ja sam bio član jednog pokreta, kojeg ne bih ovdje navodio jer ne želim da na bilo koji način promovišem nešto ili nekoga, koji je prvi organizirao akcije protiv masovne imigracije i upozoravao na ovo što danas gledamo i proživljavamo, a proživljavamo jer sistem je takav da podliježe vanjskim uticajima i raznoraznim političkim faktorima, naša država je vazalska država i epruveta četiri glavna centra moći: Vašingtona, Brisela, Moskve i Ankare.
Neće se ništa radikalno promijeniti ako se ovom problemu ne pristupi ekstremno, to jest bez suzdržavanja, milosrđa i pacifikacije. Ako želite mir, vodite rat. Drugačije se ovaj problem neće riješiti, država sama ne želi da ga riješava, sva ta silna ministarstva, imigracione organizacije i taj NVO neprijateljski sektor koji je se ovdje u Bosni učahurio, neće niko od njih popakovati sve te obojene i krimogene bande u Brisel već u naše zajednice, gradove i sela, što i rade.
Oni sve već znaju o nama; da smo pacifisti, da smo milosrdni i da pružamo ruku svima, oni već poznaju bolje naše ulice i gradove od nas samih jer nas naša vlast stavlja u lockdown, psihički i mentalni, prema tome ograničeni smo da se slobodno krećemo, da vidimo kakva je zaista prijetnja i opasnost na našim ulicama.
Masovni mediji uopšte ne prenose tačne informacije niti otkrivaju sve jezive detalje glede tih bandi, dnevno hiljade njih, preko šuma i kojekakvih brda, ulaze u naše gradove, mislite da će vas neki medij o tome informisati, sve je to jedan združeni i dobro uspostavljeni lanac izdaje i zločina uperenog protiv našeg bijelog stanovništva.”