DRUŠTVENE MREŽE

Da li je natrpavanje migranata uz granicu sa Hrvatskom režiranje hrvatske intervencije?

Mi u USK nemoramo brinuti za cuvanje zapadne Drzavne granice o njoj umjesto Granicne policije  brinu Migranti jer su je cijelom duzinom zaposjeli divljim kampovim iz kojih granicu opsjedaju svako vece pokusajima koji zovu ,,geim,,.
Nevjerovatno je da to i odgovorne  policijske agencije, i svi ostali  tolerisu i smatraju normalnim , a tako se najdirektnije krsi zakon koji propisuje da se u pojasu od 300 metara nesmij kretati niko osim sluzbenih lica i lica sa propusnicama.
Nepojmljivo je da mediji to ne primjecuju i ne govore  o tome vec o migrantima pacenicima  , koji visekratno krse zakone ove drzave smatraju žrtvama .
Umjesto da tim žrtvama objasne da su nepoželjni u EU i da ih ta ista EU najodgovornija za njihov status ,i ne zeli da im kaze jedinu opciju koja im je otvorena deport i povratak u zemlje iz kojih su dusli.Takva doza idiotizma kad snimi izjavu migranta koji kaze da je 25 puta nasrnuo na granicu i da ga je HR policija tukla, pa sta ocekuje da mu da čokoladu zato što je nezakonito usao u zemlju.
Drzavna vlast i sigurnosne agencije moraju se mobilisati i deportovati migrante i sprijeciti ulazak novih , ako tako nebude imacemo uskoro haos sirih razmjera.
Znaci stop otvaranju novih kampova i zatvaranje postojecih ako moze Dodik zasto nebi mogli mi????
A EU umjesto sto nama drzi lekcije nek zatvori svoju vanjsku granicu na Grckoj i problem rijesen!!!!
Jednostavno ako se hoce!!!