AKTUELNO

Važno obavještenje za građane Bihaća i USK!!! ZAHID KEKIĆ je taj “čovjek iz sjene” * Danas je pred Vašim izborom!

Postoji jedan čovjek koji već petu godinu finansijski i organizaciono stoji iza medijskih projekata za deblokadu informacija o teroru nad građanima Unsko-sanskog kantona.
Stotine vijesti, video-klipova, pa i reportaža kojima se istina probijala do javnosti – isključiva su zasluga Zahida Kekića.
Danas država hapsi trgovce ljudima. Danas su “braća u vjeri” izmještena izvan Bihaća i Velike Kladuše. Danas se događa upravo ono što je godinama prije projektovao Zahid Kekić. To što niste dosad čuli za njega, usljed njegove skromnosti, manje je bitno – u odnosu na djela Zahida Kekića, koja su pred nama.
Drugi dio ove priče tiče se uloge Zahida Kekića u podršci projektima zaštite ljudskih prava u vremenu svekolikih represija. To je isto ono što je radio advokat Mirnes Ajanović, predsjednik Bosanske stranke. Na toj talasnoj dužini su se našli Mirnes i Zahid.
Bilo bi nepošteno da Zahid Kekić bude nosilac liste za Skupštinu USK, ispred Bosanske stranke, a da građani Unsko-sanskog kantona ne znaju za ulogu ovog čovjeka u odbrani Unsko-sanskog kantona.
Ako je Zahid Kekić branio građane kao običan građanin, i patriota, bez poluga vlasti, zamislite kako bi to tek radio sa pozicije skupštinskog zastupnika!
Ovu istinu svjedoči i potpisuje Fatmir Alispahić.

P.S. Od nameta nema selameta. Ali, od zahvalnosti ima.