AKTUELNO

Poziv građanima USK: Ovo je Čovjek koji se borio za istinu o teroru migranata nad našim građanima

Otvoreni poziv građanima Unsko-sanskog kantona da svoje povjerenje ukažu Zahidu Kekiću, čovjeku koji je godinama branio sigurnost i ljudska prava građana USK
Glas za Zahida Kekića – pitanje je poštenja i časti!
ZAHID KEKIĆ, nosilac liste BOSS Bosanske stranke Mirnes Ajanović za Skupštinu Unsko-sanskog kantona, nazaslužniji je za medijske projekte kojima se širila istina o migrantskom teroru nad građanima, i putem kojih se tražila intervencija države na planu zaštite građana i deportacije ilegalih migranata u njihove zemlje porijekla. To što se danas ostvarilo bezmalo sve što je tražio Zahid Kekić sa svojim saradnicima, ne bi trebalo da bude zaboravljeno od građana Unsko-sanskog kantona. To je pitanje poštenja!!! – da se povjerenjem građana nagradi čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina svakodnevno bio angažiran na širenju istine i na zaštiti sigurnosti i prava građana Unsko-sanskog kantona.
Zahid Kekić je prihvatio kandidaturu u ime BOSS Bosanske stranke i Mirnesa Ajanovića, da bude nosilac liste za Skupštinu USK. Građani su u prilici da svoje interese stave u logičku mašinu, kroz pitanje: Ako nas je ovaj čovjek ovako branio dok nije bio u zakonodavnoj vlasti, kako će nas tek braniti ako mu damo povjerenje da bude zastupnik u Skupštini Kantona? Šteta je birati stranke i kandidate koje za sigurnost građana nisu učinili ništa, spram nekoga ko je po prvi put kandidat za Skupštinu USK, a iza sebe ima konkretna djela za dobrobit građana USK.
Tražimo nova lica, tražimo ljude sa kredibilitetom, koji ne obećavaju uprazno, već iza sebe već imaju konretna djela za dobrobit građana. Zar Zahid Kekić nije slika našeg izbora?
Uostalom: OVO JE PITANJE ČASTI.

Defter hefte 419, 14.08.2022.