KOMENTAR

DEFTER HEFTE “Nema otcjepljenja Republike srpske bez bošnjačkog pristanka!”

Sarajevske gUzije pozivaju u rat da – “stvar riješimo već jednom za sva vremena i kako treba”. Ta grupa estradnih patriota kobejagi planira preuzeti kontrolu granice na Drini. Evo citata:

CITAT “Takođe smatram da je potrebno pod hitno napraviti plan o KONTROLI svih istočnih granica BiH sa Srbijom, s ciljem zaustavljanja dolaska mogućih plaćenika i raznih vojnih i paravojnih formacija!” ZAVRŠEN CITAT

Ovo je rečenica iz militarističkog proglasa sarajevskih gUzija koji za velikosrpski interes nagovaraju Bošnjake da – “stvar riješimo već jednom za sva vremena i kako treba”.
Istina je: Bošnjaci ne mogu dobaciti dalje od Kozije ćuprije!!! Država DA, ali Bošnjaci NE! Bošnjaci nemaju pravo, a ni snagu, da napadnu na Republiku srpsku. Bošnjaci se moraju uzdati u HISTORIJSKU I PRAVNU ISTINU – da nema otcjepljenja Republike srpske bez bošnjačkog pristanka.
PAŽNJA! Da je to tako moglo, otcijepio bi se Radovan Karadžić!!!
Ko god Bošnjake gura u rat, to radi u interesu “ograničenog sukoba” i otvaranja pregovora o sudbini BiH, kako bi se pristalo na “nepravedni mir koji je bolji od rata”, a koji bi za rezultat imao podjelu BiH na tri dijela, od kojih jedan dio ima da pripadne kleropolitičkoj siciliji u Bošnjaka.
Bošnjački izbor je apsolutno ubjeđenje da NEMA OTCJEPLJENJA REPUBLIKE SRPSKE bez bošnjačkog pristanka.
Budimo rahat – ako imamo pameti.