KOMENTAR

TERORIZAM U BEČU i požar islamofobije… A kad se probude ISIL-ovski “muhadžiri”, Bošnjaci će imati metu na čelu

Šta još treba da se desi kako bi korumpirani bošnjački faktor – SDA i Islamska zajednica – razumio da je uvoz migrantskih bandi, poraženih ISIL-ovaca, na bošnjački životni prostor, kreiran s ciljem da Bošnjaci postanu meta islamofobijske histerijE u Evropi? Umjesto da to ukopčaju, oni klanjaju dženaze migrantima bez identiteta, drže hutbe i lažu Bošnjake da su to “muhadžiri”, kako su i Bošnjaci bili, stavljaju resurse Islamske zajednice da hrane teroriste koji Bošnjacima pale kuće i zbog kojih Bošnjaci žive u strahu. Zar postoji ta prljava para zbog koje vrijedi izdati narod i domovinu, naivno misleći kako će korumpirani Bošnjak nadmudriti paklenI plan, a koji samo u jednoj variJanti može biti osujećen: ako Bošnjaci odlučno ustanu protiv migrantskih bandita, da sva Evropa čuje krik Bošnjaka: MI MIGRANTE NEĆEMO!!!, MI TRAŽIMO NJIHOVU DEPORTACIJU!!!, MI ĆEMO IH I RIJEČIMA I SILOM GONITI SA BOŠNJAČKOG ŽIVOTNOG PROSTORA!!! Dokle god to tako ne bude, dotle će Bošnjaci imati status sponzora koji uvozi putujuće ISIL-ovce. Merhametove kuhinje su dokaz!!! Kriminalne hutbe su dokaz! Kavazović je dokaz! Džaferović je dokaz! Ne postoji šansa da Bošnjaci skinu metu sa čela koju su im nametnuli korumpirani politički i vjerski predstavnici, ako se ne čuje taj antimigrantski krik. Bošnjaci moraju biti najveći evropski antimigrantisti, ako misle opstati.

Klopko se odmotava… Nahajcana evropska islamofobija, režiranje terorizma, traženje odmazde… Kad se SDA-“muhadžiri”, ta Kavazovićeva “braća u vjeri”, po diktatu, uskoro, probude, kad postanu ISIL, kao počnu uzvikivati pozorišne tekbire i stvarati tzv. Islamsku državu u Krajini, kakvu će nam tad hutbu održati marionetski, nepostojeći, antibosanski i antibošnjački “reisu-l-ulema” Kavazović, onaj isti koji se neki dan hvalio kako Islamska zajednica hrani migrantske bande, koje terorišu bošnjački narod.

Biće kasno, za sve, osim za pisanje historije… Onako kako je sada pišu u razorenoj Siriji. I još gore. Jer će Bošnjaci nestati u egzodusu, dok će šehidska krv, kojom je branjena Bosna, biti pokrivena mentalnim, moralnim i patriotskim izmetom bošnjačkih političkih i vjerskih tzv. lidera, a zapravo, SVINJA.

U nastavku vijest o terorizmu u Beču, koji će, slijedom režiranih događaja, imati veze i sa ISIL-ovskim bandama koje u Krajini hrani Islamska zajednica.

Kako javljaju austrijski mediji ispred sinagoge u centru Beča je došlo do pucnjave i napada bombom. Pišu kako se čulo nekoliko pucnjeva u blizini Schwedenplatza te kako se jedna osoba raznijela eksplozivnim pojasom.

Dodaju i kako je bilo više napadača i kako su u bijegu. Policija je zamolila ljude da izbjegavaju mjesto događanja i šire područje.

Policija je na terenu, a mediji javljaju da ima mrtvih i ranjenih.

Na lokaciji je velik broj policije, a prema prvim izvještajima medija, vjerojatno ima ozlijeđenih osoba.

Navodno je ranjen čuvar ispred sinagoge.

https://avaz.ba/globus/svijet/606285/pucnjava-kod-sinagoge-u-becu-mediji-pisu-da-je-sedam-mrtvih-napadac-u-bjekstvu