KOMENTAR

Otkrivena laž promigrantskih medija! Ova fotografija uopće nije sa Balkana!!!

Promigrantska mafija duboko je ušla u korumpirani medijski sistem odakle se plasiraju razne laži, kako bi se “smekšalo srce” javnosti prema magrantskim banditima, tako da se javnosti prikaže navodno nasilje prema migrantima, a da se ne vidi nasilje migranata prema domicilnom stanovništvu. Koliko puta dosad ste čuli u medijima da hrvatska Policija premlaćuje migrante, bez uvida u legalno pravo hrvatskih organa sigurnosti da štite svoju državu i svoje građane, a vrlo rijetko čujete kako migranti vrše teror nad našim građanima?

Jedan od posljednjih hitova na promigrantskoj platformi laži jeste fotografija koja prikazuje “premlaćenog migranta”, kojega je navodno tako premlatila hrvatska Policija. Bošnjački promigrantski aktivisti dijele ovu fotografiju po društvenim mrežama, uz izmišljenu priču da je ovaj čovjek seksualno zlostavljan pred očima drugih, iako ne postoji ni jedan materijalni dokaz da je to istina. Šta više, kad se zagledate u fotografiju, i kada je analizirate, vidjet ćete nekoliko sumnjivih okolnosti. Prvo, zašto su prekrivena lica kod dvije individue koje se nalaze u ambulanti? Da li bi njihovo otkriveno lice prikazalo muškarca i ženu? Ima dovoljno detalja da vidimo da ova dva lika nisu migranti, jer su im cipele uglancane i ne djeluju uopće migrantski. Njihova lica su indonezijskog ili pakistanskog karaktera. Kad povećate slova na plakatima na zidu, vidjite da to nije latinično pismo… Šta se dogodilo?

Pronađena je fotografija nekoga ko je negdje pretučen, u društvu je svojih srodnika, u nekoj ambulanti izvan Evrope, i ta fotografija je stavljana u kontekst priče o brutalnosti hrvatske Policije.