KOMENTAR

Nakon što su dvojica Alžiraca napali na policajce: Svi smo u opasnosti!

Znate li da su dvojica Alžiraca prije dva-tri dana napala policajce na Ilidži? Naravno da ne znate, jer se takve informacije još uvijek skrivaju od javnosti, a morale bi biti prvorazredna vijest. Zašto se sakrivaju ovakve informacije, ako uočavamo da su se pravosudni organi trgli iz korupcije i letargije i počeli da progone promigrantsku mafiju? Zato što je na medijima biljeg srama – jer novinarska profesija nikada dosad nije pala tako nisko kao u vrijeme tzv. “migrantske krize”, kada su novinari, za pare, pristali da služe carstvu laži i kriminala. Još uvijek je teško razbiti zavjereničku blokadu u medijima, kao i u ovom slučaju kada su dvojica Alžiraca napali na naše policajce.

Proteklih godina bili smo svjedoci zavjere “duboke države” i korumpiranih medija protiv legalizma i sigurnosti građana naše zemlje. Ta zavjera se ponajprije ogledala u zaštiti trgovaca ljudima, promigrantske mafije koja nam je predstavljana pod identitetom tzv. volontera, koji, eto, nemaju pametnija posla pa besplatno mjesecima “od svojih para” obezbjeđuju prihvat i prehranu ilegalnim migrantima, dakle, osobama sumnjivog identiteta koje ilegalnim putevima ulaze u našu zemlju, zapravo, u krajeve sa bošnjačkom većinom. Dubina ove zvjere ogleda se u korumpiranim medijima, koji su ili sakrivali informacije o napadima divljih migranata na naše ljude, ili su, pak, ovu sigurnosnu i kriminalnu opasnost svjesno pakovali  u humanitarni identitet.

Valjalo je, ipak, sve ovo reći da bismo objavili jednu jednostavnu i tešku vijest: Pripadnici Policijske uprave Ilidža uhapsilu su dvojicu Alžiraca zbog krivičnog djela napad na službenu osobu.

E, sad… Ako je njima normalno da napadnu na policajce, zamislite tek koliko im je normalno da nasrnu na svakod od nas.

Zaključak: Ilegalne migrante treba deportovati u zemlje porijekla. Opasnost su.