NETWORK

Potresno svjedočanstvo policajke koju je napao migrant

Poslije ponoći 20. listopada 2022. u Napulju na parkiralištu ju je zaskočio Bangladešanin (23), pretukao i silovao. Opisala ga je kolegama policajcima, koji su ga uhapsili iste noći. U ožujku je osuđen na 14 godina zatvora.

Alessandra je na kraju svoje smjene krenula prema autu na parkingu. Primijetila je kako je neki muškarac vreba, a kada je išla otvoriti auto, on je počeo trčati prema njoj.

“Prvo sam mislila da se šali netko od mojih kolega, ali onda sam shvatila da me želi napasti, mislila sam da me želi opljačkati”, rekla je potresena policajka.

Ispričala je svoje potresno svjedočanstvo.

FOTO: Unsplash

“Našao je kamen na zemlji i snažno me udario njime ne znam koliko puta. Izbio mi je nokat gađajući me kamenjem po rukama. Udario me po glavi. Ugrizao me za obraz. Udarao mi je glavom o tlo i čupao me za kosu toliko da su mi ispadali cijeli pramenovi. Krvarila sam iz lica, iz jednog uha, iz razderanih koljena jer me je vukao iza kolibe”, istaknula je.

Istaknula je da su joj trebala tri mjeseca

“U jednom trenutku vidjela sam sve crno, gušila sam se. U nekoliko trenutaka kada je popustio stisak rekla sam mu slabašnim glasom: ‘Ako me želiš silovati, zašto me ubijaš?’. Međutim, bio je bijesan, nije ga bilo briga za mene. Bila sam uvjerena da ću umrijeti”, rekla je.

“Sutkinja je plakala gledajući me izubijanu na fotografijama snimljenima poslije silovanja”, rekla je Alessandra, žrtva ne samo opakog agresora, nego i vlastodržaca, koji podmuklo uvode u Europu nasilne i neprijateljske tuđince iz sredina s kojima nemamo ništa zajedničkog.

Rekla je da joj je trebalo tri mjeseca da se oporavi.

“Imala sam izljev krvi u uho, imam kolekciju ožiljaka, šav na čelu, na koljenima mi se još vide rane. Ali jednu stvar nemam: strah”, poručila je, prenosi Corriere della Sera.

“Danas sam sretna žena. Imam partnera koji me obožava i kojeg ja obožavam, vratila sam se u teretanu, tečaj plesa, posao. Vratio sam svoj život, a svojim svjedočenjem nastojim pomoći drugima”, istaknula je za kraj.

Izvor: direktno.hr