DRUŠTVENE MREŽE

Poruka Ivana Pernara Bošnjacima

Braćo Bošnjaci, obraćam vam se izravno jer u vama vidim ljude koji su dio moje etničke grupe iako druge vjere.

Između Vas i mene jedina je razlika naša vjera, ali jezik, povijest i kulturu dijelimo. Vaša islamska vjera je vaša stvar i ja u to ne ulazim, međutim, želim vam ukazat na jednu bitnu stvar.

Masovna imigracija u Europu neće samo donijeti do toga da jedna vjera zamjeni drugu, odnosno da one koji glume da su kršćani zamjene oni koji glume da su muslimani, nego se radi o tome da će jednu etničku grupu zamijeniti druga.

Slikovito rečeno, u Franuskoj neće Francuzi prigrlit islam i postat muslimani, nego će umjesto Francuza tamo živjeti crni muslimani, isto tako, neće u Njemačkoj Nijemci prihvatit islam, nego će u Njemačkoj živjeti afganistanski muslimani.

Naravno, pod pretpostavkom da se ne promijene demografski trendovi i da autohtonog stanovništva s vremenom bude sve manje, a imigranata iz trećeg svijeta sve više.

Zašto vam to govorim, zato jer kad bi mene netko pitao bi li ja radije da u BiH živi 2 milijuna Bošnjaka (muslimana) ili dva milijuna crnaca i Indijaca koji su kršćani, ja bi rekao – kakvi crnci i Indijci, šta ja imam s njima – nek su tu muslimani koji su pripadnici moje etničke skupine (južni Slaveni), nema veze što su druge vjere, sve ostalo nas spaja.

Međutim, hodže na džamijskoj ruti koje zagovaraju teoriju o globalnoj islamizaciji podržavaju masovne migracije s ciljem da muslimani postanu većina u Europi, bez obzira na to što ti muslimani koji će postat većina neće imat nikakve veze s nama, našim jezikom, kulturom ili čime već.

Taj projekt čiji je cilj masovna imigracija u Europu i posljedična zamjena domicilnog stanovništva je priča koju gura ista ona mala grupa ljudi na koju sam vam pokušao i ranije ukazati kad sam govorio o maloj skupini koja kontrolira medije, banke i stalno potiče ratove i sukobe po svijetu.

Pozivam vas da nacionalni identitet (slavenski), stavite iznad vjerskog (islama) jer ćete se u suprotnom sutra naći u situaciji da je oko vas “Bangladeš”, a ne Europa. Pamet u glavu!