KOMENTAR

Opasne laži BIR TV * Za čiji račun Islamska zajednica uspavljuje Bošnjake i umanjuje broj ilegalnih migranata

Od naroda oteta Islamska zajednica, koju u rasulo vodi tzv. reis Kavazović, ispisala je najcrnje stranice veleizdaje kroz uvoz ISIL-ovih terorista koji se pod maskom tzv. migranata i tzv. muhadžira naseljavaju na bošnjački životni prostor, gdje terorišu bošnjački narod, ubijaju, pljačkaju, pale, zastrašuju… Islamska zajedica nije nikad osudila ni jedan od stotine migrantsih napada na Bošnjake, ali je zato serijom hutbi, izjava, vijesti, nagovarala Bošnjake na laž – da su to naša “braća u vjeri”, nosioci “muhadžirske sudbine”, kojima smo dužni pomagati. Odvelo je to mnoge Bošnjake u zabludu, čime je izgubljeno dragocjeno vrijeme na izgradnji patriotskog otpora protiv naseljavanja ISIL-ovih terorista, a čime se Bošnjacima stavlja meta na čelo, u ime ostvarenja velikosrpskih i velikohrvatskih planova.

Otvaranje paradžemata za ISIL-ovce, apsolutni angažman tzv. “Merhameta” na ishrani ovih bandita – dok naš narod gladuje! – najbolja su ilustracija zla u koje se upetljala od naroda oteta Islamska zajednica.

Islamska zajednica srlja dublje. U kampanju se uključila i BIR televizija sa bezočnom i opasnom laži da je u Bosni i Hercegovini 7000 migranata. U odnosu na informaciju da je u BiH trenutno 59.000 migranata, ili u odnosnu na brojne egzaktne pokazatelje o broju migranata koji su ušli ilegalnim putevima, i koji su vraćeni iz Hrvatske – ova laž o 7000 migranata ima funkciju uspavljivanja Bošnjaka – da ne bvide zlo koje je došlo i koje i daje dolazi.

Zato ne treba vjerovati ni otetoj Islamskoj zajednici, ni marionetskom tzv. reisu Kavazoviću, a ni BIR televiziji! Jer: ONI LAŽU!!!