KOMENTAR

Odgovornost SDA i Islamske zajednice za NAPAD NOŽEM ilegalnog migranta na osobu iz Zavidovića

Zašto SDA i Islamska zajednica, kao dva oka u glavi, nisu osudili NAPAD NOŽEM ilegalnog migranta iz Libije na našeg građanina u Zavidovićima? Zašto, uopće, nikad SDA i Islamska zajednica nisu osudili ni jedan slučaj terora ilegalnih migranata nad našim narodom? Da li zato što su ih hranili i zbrinjavali – bezbeli besplatno? – u Merhametovim kuhinjama, da li zato što su držali lažljive hutbe – bezbeli besplatno! – u kojima su lagali naš narod da su to “braća u vjeri” i u suštini nagovarali naš narod da podržavaju kršenje zakona, trgovce ljudima i promigrantsku mafiju?! Kad su zaštitari u Bingu uhvatili ilegalnog migranta da krade, SDA je dala saopćenje i osudila zaštitare koji rade svoj posao, ali, nikad SDA nije osudila teror svojih pulena nad našim narodom.
Ilegalni migranti, ta lažna “braća u vjeri”, ti lažni “muhadžiri”, ubili su našeg Jasmina Berovića na Ilidži, a ubistvo se moglo, evo, dogoditi i u Zavidovićima, i može se dogoditi bilo gdje gdje se kreću lica bez identiteta, a koje – PRED HISTORIJSKOM ODGOVORNOŠČU ZA ZLO NAD BOŠNJACIMA – sponzoriraju SDA i Islamska zajednica.

U nastavku vijest…

U ulici dr. Pinkasa Bandta u Zavidovićima jučer se dogodio incident u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, A. H., državljanina Libije, upotrebom hladnog oružja – noža nanio je lakše povrede K. E. iz Zavidovića.

Libijac je uhapšen i zadržan u prostorijama za zadržavanje.

– Uviđaj su obavili istražitelji Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca – navedeno je u saopćenju MUP-a ZDK.

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/760923/drama-u-zavidovicima-libijac-nozem-napao-jednu-osobu