NETWORK

Muškarac raskomadao tijelo, a dijelove stavio u torbu i bacio

Azam Mangori (24) ubojstvo je počinio prošle godine u rujnu. U ranim jutarnjim satima dok je Lorraine, pod utjecajem alkohola, hodala prema svojoj kući u Exeteru, Engleska, Mangori je pratio te na kraju odveo u svoj stan i  vjerojatno ugušio prije nego što joj je raskomadao tijelo.

Policija Devona i Cornwalla sada je objavila snimke kako Mangori izlazi iz svog stana s velikom torbom. Snimljen tjedan dana kasnije od ubojstva, policija vjeruje da je on u torbi nosi neke dijelove Lorrainog tijela  – koje je odnio u obližnje šume kako bi ih se riješio.

Istražitelji su rekli da su neki od njezinih posmrtnih ostataka kasnije pronađeni na brdu Tinpit, u blizini sela Newton St. Cyres.

Video također prikazuje kako ubojica oko dva sata ujutro vreba svoju žrtvu na gradskim ulicama. Na videu se vidi kako Mangori, irački državljanin bez fiksne adrese, prati Lorraine s kratke udaljenosti. Zatim se okreće da joj priđe, a onda oboje hodaju u smjeru njegova stana.

Mangori se na sudu pokušao obraniti tvrdeći da je Lorraine, koja je dijabetičarka, iznenada umrla u njegovom stanu. Nije zvao pomoć jer to nije ono što ljudi rade tamo gdje je on odrastao.

No, sud je odbacio njegove zahtjeve i osudili ga za ubojstvo nakon šest sati vijećanja. Sljedeći tjedan izreći će mu presudu, piše Mirror.

Izvor: 24 sata