VIDEO

Medijska korupcija sakriva zastrašujuće činjenice o migrantskom teroru o kome govori gradonačelnik Bihaća

Kao što je poznato, ilegalni migranti koji se sumnjiče za ubistvo i ranjavanje u Bihaću koje se dogodilo u petak uhapšeni su u Sarajevu. Ovu informaciju je potvrdio Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona.”Njih trojica su uhapšeni u Sarajevu. Dovezeni su jutros kod nas u MUP. Već se kriminalistički obrađuju, a nakon toga će biti predati nadležnim za dalje postupanje”. Kao i u slučaju ubistva Jasmina Berovića, ostaje pitanje jataka koji pomažu migrantima da se nakon počinjenih ubistava olako prebacuju ili do Beograda ili do Sarajeva. Da li su među jatacima i organi sigurnosti, logično je pitanje, budući da se ubice Jasmina Beroviča nisu mogle same, tek tako, prebaciti do Beograda. Isto važi i za ubice iz Bihaća, koje su osvanule usred Sarajeva. Ko ih to štiti? – jednako je važno pitanje za pravosudne i sigurnosne organe.
U međuvremenu je gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić otkrio da ovo nije jedina pucnjava u proteklih nekoliko dana. Migrantske bande haraju bihaćkom regijom, događaju se otmice, zlostavljanja, teror, pucnjave. Da li treba da se probudimo kad bude ubijen neki naš građanin?
Ono što je najporaznije u ovoj priči jeste činenica da korumpirani mediji ne izvještavaju o ovome o čemu govori gradonačelnik Bihaća.
Nema ni cirkularnih hutbi reisu-l-uleme Kavazovića da nam lažima objasni vjersku obavezu prema lažnim “muhadžirima”, posebno u mubarek mjesecu.

https://fb.watch/cvCIkelTwa/