NETWORK

Za kraljevinu Srbiju: Spriječiti naseljavanje migranata

Delegacija koalicije „Za kraljevinu Srbiju“ poručila je u Žitištu da treba sprečiti naseljavanje migranata u Srbiji koji, kako navode, predstavljaju ozbiljnu bezbednosnu pretnju.
Delegacija te koalicije je razgovarala sa meštanima u Žitištu o aktuelnoj situaciji u vezi sa migrantima i, kako navode u saopštenju, pretnjama koje donosi njihov boravak u Srbiji.

„Nećemo dozvoliti da Banat ili bio koji deo Srbije bude naseljen migrantima, jer su ozbiljna bezbednosna pretnja. Srbija mora da zatvori granice za stotine hiljada ljudi među kojima ima i džihadista. Problem migranata moraju rešavati oni koji su ga izazvali. To svakako nije Srbija“, poručio je generalni sekretar POKS Goran Ivančević.

Koalicija „Za kraljevinu Srbiju“, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista, u saopštenju je podsetila da se snažno zalaže za deportaciju migranata, a u cilju zaštite bezbednosti građana kao i sprečavanja islamizacije naše zemlje.

Izvor: StudioB