VIDEO

VIKTORA ORBAN: Zabranjeno je reći da ovi koji dolaze nama nisu izbjeglice i da imigracija predstavlja opasnost za Evropu

Moje dame i gospodo , domoljubi i Mađari diljem svijeta.
Pozdrav tebi Mađarska slobodo, na ovaj Dan kad si rođena, započeo je svoj žestoki govor Mađarski predsjednik Viktor Orban.

Sudbina Mađara je povezana sa sudbinom eurposkih nacija.

A Europa je danas krhka, slaba i boležljiva poput jednog cvijeta kojeg skriveni crv izjeda kaže Orban i nastavlja…Moje dame i gospodo, Europa nije slobodna, jer sloboda počinje s izgovaranjem istine.Danas je u Europi zabranjeno govoriti istinu kaže…

Što je sve Viktor Orban rekao o Briselu, poslušnicima, migrantima-Europi – pogledajte u 10. minutnom videu za koji se isplati izdvojiti to kratko vrijeme.

Makar i od svile ,brnjica ostaje brnjica.VIKTOR ORBAN-bez dlake na jeziku:Europa je danas krhka i boležljiva,izjeda je crv.Sloboda počinje izgovaranjem istine,a u Europi je zabranjeno reći da ovi koji dolaze nisu izbjeglice.Još 10 miliona je spremno krenuti prema nama a sa sobom nose teror.Imigracije koje dolaze dovode u opasnost naš način života,našu kulturu,naše običaje i našu kršćansku tradiciju.Brisel tako namjerno preoblikuje religijsku i kulturnu sliku Europe.

Posted by Ma Ništa Opet on Friday, September 14, 2018