NETWORK

Njemačka policija ubila je migranta koji je nožem napadao prolaznike

Policijski službenici su u Winterhudeu ubili su muškarca koji je prethodno nožem napadao građane te uzvikivao “Allahu ekber”.

Ovaj napadač je prilikom napada oštetio i nekoliko automobila. Naknadno je napadač identificiran kao 36-godišnji libanonski državljanin.

Prema navodima, napadač je nogom oštetio parkirani automobil, nakon čega je oštetio još dva automobila koja su se kretala ulicom. Nakon toga je izvadio nož te počeo uzvikivati “Allahu Ekber” te je pokušavo napasti slučajne prolaznike koji su se u tom trenutku zadesili u njegovoj blizini.

Prilikom dolaska na teren policijski službenici su zatekli napadača s nožem koji je i dalje uzvikivao “Allahu Ekber”. Policijski službenici pokušavali su ga svladati uz pomoć spreja “suzavca”, ali to im nije uspijevalo. Kako se napadač nastavio agresivno ponašati te prijetiti policijskim službenicima oni u njega ispalili par hitaca, piše Bild.

Nakon što je u njega ispaljeno par hitaca, doktor koji se je bio na licu mjesta počeo je s reanimiranjem napadača. Međutim, u tome nisu uspjeli te je on preminuo na licu mjesta.

Srećom, u ovom napadu nitko od policijskih službenika i građana nije nastradao, a svima je pružena i psihijatrijska pomoć. U sklopu daljnje istrage pretražena je i soba koju je koristio 36-godišnji napadač, ali još uvijek nisu pronađeni dokazi koji bi pomogli u rasvjetljavanju ovoga napada. Kako javljaju iz policije istraga se nastavlja.

Izvor:GP. Maljevac.net