NETWORK

Miletić: Nećemo dopustiti da nam djecu po ulicama love migranti

 

Riječki saborski zastupnik iz redova Mosta, Marin Miletić, komentirao je navodni slučaj pokušaja otmice na području Grobnika nakon čega su nakon “akcije” Armade pronađene osumnjičene osobe.

“Nekako je “slučajno” prošao nemili, točnije užasavajući događaj na Grobniku. Migranti su iz neoznačenog kombija zaustavili u ulici Bani petnaestogodišnjeg mladića koji se oko 21h vraća s treninga iz NK Grobničana. Sva sreća pa su naletjeli na tvrdi grobnički kamik u genima momka koji je u trenutku kada su iz kombija izašli migranti, a prvi ga ulovio za rame – puf – jednog migranta opalio, otrgnuo se i kroz šumu bježeći došao kući i spasio živu glavu. Armada je jaka na Grobniku i ti momci itekako čuvaju svoj kraj. Obavijestili su policiju, ali su se sami dali u potragu – pronašli ove luđake – priveli ih interventnoj policiji.

I o tome vam mi saborski zastupnici Mosta stalno govorimo! Nitko nema ništa protiv poštenih, vrijednih stranih radnika koji doprinose našem društvu, koji poštuju naše zakone i koji poštuju našu kulturu i tradiciju. Ali, nećemo dopustiti da nam djecu po ulicama love migranti, nećemo dopustiti da nam naše kćeri i žene budu ugrožene jer neki taliban koji je došao u Hrvatsku misli da može nama govoriti kako će se naše žene ponašati i odijevati.

Oni koji ne prihvaćaju našu kulturu i tradiciju, oni koji ne poštuju zakone Republike Hrvatske – nisu ovdje dobrodošli. Hrvatska će ostati oaza slobode, a mi nećemo dopustiti da nas Plenković na daljinski Bruxellesa i pogubljena ljevica koja na ove migrante gleda romantičarski – dovede do kaosa da nam i Hrvatska za koju godinu gori poput Švedske i Francuske. Neće ići! Nećemo vam to dopustiti!”, poručio je Miletić.

Izvor:fiuman.hr