NETWORK

LAŽU NAROD: Ukoliko su snimci migranata stari, zašto policajci i vojnici nose maske?

Kampanja laži i dezinformacija je danas dominirala televizijama i velikim medijima u udarnom terminu, a neoborive činjenice se bez obrazloženja proglašavaju za lažne vesti po dobro poznatim metodama koje su primenivali Jozef Gebels i Komunisti.

TV Prva, RTS, Srpski Telegraf samo su neki od medija koji su danas širili dezinformacija da novi migranti ne pristižu u Srbiju, bez ikakvih dokaza zašto su snimci stari ili obrazloženja. Najgore od svega je to što se na snimcima vide policajci i vojnici vojske Srbije, koji nose zaštitne maske dok sam migranti na objavljenim fotografijama navode da su došli u Srbiju tokom epidemije Korone.

Banalnost sledbenika ideje masovne migracije, pozivi da se ukine elementarno ljudsko pravo na slobodu govora i mišljenje, pretnje nasiljem i tužbama proteklih dana duboko su uznemirili građane Srbije.

Nakon objavljivanja snimaka velikih grupa migranata koji su došli u našu zemlju preko granice sa Makedonijom koji su lako proverljivi jer su ih postavili sami migranti na svojim profilima, krenula je kampanje laži, linča i terora.

Posle skandalozne izjave Vladimira Cucića vođe komesarijata za migraciju na TV Hepi, da migranti nisu napali ni jednu ženu u Srbiji, uprkos podacima policije i brojnim svedočenjima dokazanih žrtava, ova organizacija pokrenula je novu kampanju dezinformacija i izvratnja činjenica u koju su se uključili i TV Prava, RTS i Srpski Telegraf.

Izvor: Nove vesti