NETWORK

BEOGRADSKI GETO: Migranti se sijekli noževima u Savamaloj! PLJAČKAJU ŽENE NA ULICI…

Dok veliki mediji fanatično pravdaju migrante i šire predrasude o većinskoj populaciji, a istinite vesti proglašavaju za lažne, sa terena iz dana u dan izlaze novi dokazi da problemi sa migrantima postali deo svakodnevice.

Snimak u parku kod ekonomskog fakulteta koji je na ulicama Beograda dobio nadimak Šerijatska zona, snimljen je krvavi obračun azilanata koji trenutno žive u našoj zemlji.
Velike grupe mladića prvo su se potukle ispred kioska, a zatim je sve eksaliralo upotrebom hladnog oružja. Tokom napada sve je snimala jedna naša građanka.
“Evo fino tuča kod kioska. E sad se okupljaju, pogledajte šta rade…i evo vajih vlasnik kioska smiruje situaciju. Jedan se i isekao ili su ga isekli, opet su sevali noževi, a policije nigde”

Zatim su mogle da se čuju sirene MUP-a, a ekonomski migranti i azilanti su ubrzanim korakom počeli da se odaljavaju sa mesta krvavog obračuna.

Napad se desio juče, ali je to treći dan za redom da se migranti obračunavaju u BG ili napadaju naše ljude. Naravno radi se samo o trećem slučaju koje su zabeležile kamere građana, a vrlo je moguće da ih je daleko više.

Jutros su prolaznici zabeležili drugi incident kada migrant pokušava da opljačka jednu našu građanku na ulici u centru Beograda, a snimak je zabeležila prolaznica koja je upozorila ženu ta se dešava.
Niko od nadležnih sa vlasti, ali ni iz NVO sektora se nije oglasio povodom nasilja i pljački ili preuzeo odgovornost za probleme koje prave migranti.

Obračun na Terazijama pre 3 dana

Dok vojska patrolira po Šidu kako bi sprečila pljačke i nasilje koje vrše ekonomski migranti i tražioci azila, problemi u Beogradu isplivali su na površinu.

Migranti u velikom broju ne poštuju zakone Republike Srbije, na stranu što veliki broj njih ulazi bez pasoša u našu zemlju, fizički obračuni su više nego učestali.

Prolaznici su u čudu gledali kako se migranti tuku na Terazijama. Po svemu sudeći incident je dugo trajao, a svemu je obaveštena i policija koja je imala vremena da dođe na lice mesta.

Policija nije saopštila iz koje zemlje su došli migranti, kao ni koji je motiv za fizički obračun. Jedan od najčešćih razloga za međusobne obračune migranata je etnička mržnja među migrantskim grupama.

Komesarijat i političke nevladine organizacije nisu se oglasile povodom nasilje, a niko nije ni preuzeo odgovornost za incident koji su počinili migranti.
Proteklih dana društvene mreže preplavila je kampanje lažnih vesti, kojima se pravda migrantsko nasilje, a veliki broj NVO je pozvao na cenzuru aktivista koji se bore protiv migrantskog nasilja.

Izvor: Newspanel.rs/Alo