KOMENTAR

Ateistički portal Prometej.ba: Izabrana djela sa Antimigranta

Kako napadi migranata na Bošnjake postaju sve otvoreniji, i kako otpor postaje sve neizbježniji, tako će se razotkrivati da su glavni sponzori naseljavanja migranata u krajeve sa bošnjačkom većinom bili istaknuti islamofobijski medji i intelektualci, isti oni koji su htjeli zabranjivati islamsku vjeronauku u školama, kojima su smetali arapski investitori, a odjednom im ne smetaju ilegalne migrantske horde iz islamskih zemalja.

Organizacija tzv. “Mreža za izgradnju mira”, koju sponzoriraju negatori genocida u Srebrenici, te portali poput portala “FGR – fine grafske raje” Prometej.ba prednjače u tome.

Jedino još ostaje enigma kako su se islamski hašišari & dileri upecali na ovu zamku, pa da sa islamofobima dočekuju “našu braću u vjeri”; očito je da postoji dostatna količina mentalne tupavosti ili šibicarske korupiranosti u ime koje Islamske zajednica sa svojim sljedbenicima nije razumjela da je navučena na tanak led izdaje naroda, vjere i domovine.

http://www.prometej.ba/clanak/bezdan-doziva-bezdan/portal-antimigrant-poziv-na-otvaranje-logora-i-progon-migranata-poput-bijesnih-kerova-4378