NETWORK

Trgovina ilegalnih migranata osmišljena u Briselu u najvišim političkim krugovima EU i UN

U najkraćem,  uvest će se Zakon o zabrani slobode govora, što potvrđuje tezu da je ova trgovina ilegalnih migranata osmišljena u Briselu u najvišim političkim krugovima EU i UN. Soroš predvodi cionističku politiku Evrope i Svijeta potpomognut domaćim izdajnicima.

U nastavku pročitajte tekst…

Prema riječima odvjetnika koji blisko surađuje s pravosudnim tijelima EU, vrhovna vlast trenutno radi na izradi zakona koji će otežati i u nekim slučajevima kriminalizirati kritiku masovne imigracije i zamjenu domaćeg stanovništva kolonizatorima iz Afrike i s Bliskog istoka, javlja Nya Dagbladet.

Vijest o novom zakonu procurila je u javnost putem neimenovanog odvjetnika koji radi u Europskom parlamentu. Anonimni odvjetnik objasnio je kako je dobio uvid u nacrt novog zakona.

Prema nacrtu tog zakona, koji će biti predstavljen 2020., neki od oblika kritiziranja imigracije i zamjene europskog stanovništva biti će smatrani kaznenim djelom te će u nekim slučajevima rezultirati zatvorskim kaznama te čak psihijatrijskim liječenjem!

Informaciju je u javnost proslijedio Michael Zazzio, medicinski istraživač i urednik časopisa 2000 Talets Vetenskap, koji je navodno u kontaktu s neimenovanim odvjetnikom. Zazzio navodi kako je informacija „potpuno vjerodostojna“ jer je isti odvjetnik i ranije puštao slične informacije u javnost koje su se pokazale istinitim.

Etnomazohistička kancelarka Angela Merkel nedavno je u svom govoru pred njemačkim parlamentom izjavila kako „sloboda izražavanja ima svoje granice.“

„Ovaj dom će se suprotstaviti ekstremnom govoru. Inače naše društvo više neće biti slobodno kakvo je bilo,“ rekla je tom prigodom Merkel, očigledno nagovještavajući skorašnje gušenje već izlizane iluzije „slobode govora.“