AKTUELNO

Ovo je Cikotiću seksi? Migranti napali i davili čovjeka ispred kućnog praga

55-godišnji Almir Timirotić iz Gradiške kojeg su napali migranti strahuje već danima. Vlastiti dom mu ne pruža nikakvu sigurnost jer su ga upravo na kućnom pragu napali i davili migranti.
– Oni mene mogu ubiti pred kućnim pragom, a ja se ne smijem braniti -kazao Timirotić.

Sve se dogodilo u srijedu navečer ispred Timirotićeve kuće, nakon čega su lisice na ruke stavljene Alžircima Ahmedinu Krushu (30) i Elaidu Bilaidu (25). Timirotić kaže da ga ne može umiriti ni činjenica što su nekoliko sati nakon nemilog događaja napadači uhićeni. Samo nekoliko dana ranije žrtva migranata bila je i njegova susjeda..

Timirotić živi sa suprugom u mirnom naselju u Savskoj ulici, a kobne večeri bio je sam u kući. Supruga Jasmina otišla je kod sina i snahe, a uoči napada pričali su putem telefona.

– Dogovorili smo se da odem po suprugu za jedan sat. Bilo je oko devet navečer kada smo završili razgovor. Tada sam čuo samo lavež psa i izašao napolje da vidim što se događa, počeo je priču o nemilom događaju.

Dodao je da je pas bio u boksu kod parkiranog automobila te je, ne sluteći da će se nešto dogoditi, otišao provjeriti ga za svaki slučaj.

– Bio je mrak i samo sam osjetio kako je netko skočio na mene, a zatim sam čuo dva muška glasa kako viču na stranom jeziku. Udarali su me po licu, grebali i davili, a onda su se vjerojatno uplašili i pobjegli. Kada sam došao sebi pozvao sam policiju, ispričao je ovaj mještanin pokazavši šumarak koji je od njegovog dvorišta udaljen oko 50 metara gdje se nalazi šator u kome su boravili.

– Bojim se za Almirovo zdravlje, kako će ovaj stres utjecati na njega. Strah me je da opet ne dođu i ponovno nas napadnu, rekla je Almirova supruga Jasmina i dodala da su im osim djece i obitelji velika podrška susjedi.

U Policijskoj upravi Gradiška potvrdili su, navodeći inicijale, da su dvojica državljana Alžira uhićeni nedugo nakon napada, prenosi ATV.

– Protiv A. K. i E. B. će biti podnesen izvještaj za povredu Okružnom tužiteljstvu Banja Luka, a informiran je i Terenski centar za strance Banja Luka te nastavljaju s radom iz njihove nadležnosti, rekli su policiji i dodali da apeliraju na građane da ih obavijeste na broj telefona 122 ako primijete migrante
Izvor: Centralna.ba