VIDEO

Migrantski ISIL je ključni faktor “mirnog razlaza”

Afera sa “mirnim razlazom” naroda u BiH implicira ratnu prijetnju, a na ovu udicu su se upecali maloumni bošnjački političari, predvođeni Bakirom Izetbegovićem, koji prijete ratom, iako u ratnoj opciji mogu računati samo na islamističko pozorište nekakvog Sanina Muse (to su one gUzije koje su svojevremeno tekbirima pravili marketing za tzv. “Paradu ponosa”, a koje su neki dan muslimanisale pred Ambasadom Slovenije i pravile štetu Bošnjacima) i na migrantsku “braću u vjeri”, budući da bošnjački narod nema nikakve realne perspektive, a ni interesovanja, da zaštiti ni sebe samog, a kamo li državu BiH. Bošnjački narod bi u slučaju rata krenuo put masovnog egzodusa, što i jeste planirani efekat migrantske ISIL-ovske agresije.
Za to vrijeme srpski političari odlučno i elegantno odbijaju bilo kakvu ratnu opciju pri “mirnom razlazu”, jer su svjesni da je korumpirana i ucijenjena bošnjačka politika, podržana od Islamske zajednice i tzv. reisa Kavazovića, stavila Bošnjacima metu na čelo, u vidu desetine hiljada migrantskih ISIL-ovaca, čiji je prihvat hutbama tumačen kao “vjerska obaveza” i prihvat “muhadžira”.
U BiH ako bude ikakvog rata, migrantski ISIL će biti ključni faktor “mirnog razlaza” i bošnjačkog egzodusa!!!
Sama činjenica da u kontekstu ratne opcije NIKO NE GOVORI O STACIONIRANOJ MIGRANTSKOJ VOJSCI, dokazuje da su svi upleteni u ovaj scenario, pa i bošnjačka politika koja se naivno nada da će na talasu ovog pozorišta doći do “krijeposne muslimanske države”. Možda za kratko, ali, onda će to postati “Sirija nad Bošnjacima.
https://www.youtube.com/watch?v=QstR3Kp908Y