AKTUELNO

Alarmantno upozorenje: BOŠNJACI ODMAH MORAJU POČETI NAPADE NA MIGRANTE!

Podjećamo na tekst Fatmira Alispahića od 23.06.2019. godine kojim je upozorio na scenarij kojem danas svjedočimo, jer se trenutno  nalazimo pred izborom: MI ili ONI.

S obzirom da su ilegalni migranti okupirali naše gradove, da napadaju, pljačkaju i presreću građane, čine razna zlodjela a da niko od zvaničnika na to ne reagira niti proglašava vanredno stanje, postavlja se pitanje šta nam je činiti.

Jedino moguće rješenje za naš opstanak dato je u tekstu koji  možete pročitati u nastavku. Podsjećamo da je zbog ovakvih upozorenja i objave ovog teksta Mreža za izgradnju mira uputila žalbu Vijeću za štampu. Već tada se moglo naslutiti da je na sceni medijska blokada istine kako se do naroda ne bi dostavila istina.

 

Bošnjaci su pred ponorom najveće izdaje u svojoj historiji – jer ova izdaja vodi Bošnjake u nestanak, a hiljadugodišnju državu Bosnu pretvara u geografski pojam.

Šta se događa? Političko i vjersko liderstvo u Bošnjaka aktivno je uključeno u uvoz oko milion migranata u krajeve sa bošnjačkom većinom!

Islamska zajednica finansijski, hutbama, tekstovima i emisijama podstiče ovaj migrantski haos među Bošnjacima. Nekad će se saznati kako se dogodilo da se bošnjačko liderstvo nađe na istom zadatku sa velikosrpskim i velikohrvatskim razarateljima Bosne.

Uvoz agresivnih migrantskih hordi neminovno će rezultirati sukobom sa Bošnjacima, dakle, krvoprolićem, a što će poslužiti kao alibi za s&h secesionizam.

Zbog izdaje Bošnjaka, od strane otete i okupirane Islamske zajednice, od strane paralizirane SDA – Bošnjaci su momentalno poput kurbana: u totalnoj paralizi dočekuju vijest da milion migranata iz “prijateljske” Turske kreće prema Bosni.
Ima li spasa? Ima! Bošnjaci moraju razumjeti da su izdani i prodani – od svojih.

I moraju se braniti. Kako? Tako sto će odbiti poslušnost domacim izdajnicima, tako što će se samoorganizirati i – krenuti u napade na migrante. Te horde migranata treba mlatiti svim sredstvima, treba ih tjerati poput bijesnih kerova, treba im staviti do znanja da među nama neće živjeti – jer ćemo ih mlatiti, tjerati, progoniti – sve dok ne nestanu sa naše zemlje. Važno je početi napade na migrante iz najmanje dva razloga:

1. kako bi se otvorio proces njihovog povratka;

2. Kako bi onaj milion bijesnih Isilovaca u Turskoj saznao da ih u Bosni kod Bošnjaka čeka batina i progon, a ne dobrodošlica.

Koliko god ovo bilo okrutno, drugog rješenja nema. Bošnjaci moraju odmah početi napade na migrante! Oko toga nema kompromisa i nema polovičnih rješenja. Dok posljednji migrant ne bude protjeran sa naše zemlje – nema stajanja!

Objavljeno 23.06.2019. godine