OSTALO

Ubijeni “brat u vjeri” je bio peder koji je htio silovati ubicu

Sve je više dokaza da su takozvani migranti zapravo horde ubica, narkomana i pedera, koji od početka imaju podršku LGTB udruženja i intelektualaca. Ne zaboravimo da su svi oni koji su podržavali tzv. Paradu ponosa, istovremeno bili i najveća podrška migrantskom naseljavanju krajeva sa bošnjačkom većinom. Otkud se tu našao reisu-l-ulema Kavazović, otkud Merhmetova kuhinja među pederima, teško je znati. Viber mrežama kruže desetine razvratnih fotografija iz migrantskih kampova, gdje se organiziraju pederske orgije, ali, ove snimke redovno uklanjaju društvene mreže, you tube i facebook.

Otud nije iznenađenje da se posljednji krvavi i tragični obračun među migrantskim bandama imao pedersku pozadinu, jer se ispostavlja da je ubijeni mumin, bošnjački “brat u vjeri”, zapravo bio peder koji je htio silovati ovog što ga je, kao gazija i mumin, morao usmrtiti, e, kako ne bi bio silovan. U nastavku je tekst koji su prenijeli mnogi portali.

Marokanac istražiteljima rekao da ga je ubijeni pokušao četiri puta silovati

Mehmedbašić je potvrdio da je K. A. pred vijećem za obezbjeđenje dokaza priznao ubistvoU Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je obavljeno saslušanje dvojice Marokanaca uhapšenih nakon ubistva migranta na Ilidži, piše Avaz.

Saslušani su K. A. (20), koji se tereti za ubistvo te A. D. (25) osumnjičen za pomaganje, a koji je u ovom predmetu dobio svojstvo svjedoka. Kako je pojasnio sarajevski advokat Omar Mehmedbašić koji zastupa osumnjičenog za ubistvo, saslušanje je obavljeno radi obezbjeđenje dokaza. Urađeno je to jer je Marokanac A. D. pušten na slobodu, pa mu je uzeta izjava, jer se pretpostavlja da će ovaj migrant napustiti BiH.  Mehmedbašić je potvrdio da je K. A. pred vijećem za obezbjeđenje dokaza priznao ubistvo. Potvrdio je da je smrtno stradali Otoman Silan također migrant  iz Maroka.

– Oni su ispričali da su krenuli da se šišaju i oštećeni ih je presreo za kojeg su znali da se bavi prebacivanjem preko granice. Pitali su ga koliko je da ih prebaci, on im je rekao 200 eura. Onda je Otoman rekao K. A. “Šta me ti gledaš”. Osumnjičeni je rekao da ga je Otoman prvi napao, odnosno da ga je udario šakom, nakon čega ga je on ubo nožem- kazao je Mehmedbašić.

Dodao je da je osumnjičeni K. A. također izjavio  da ga je Otoman i ranije napadao i četiri puta pokušao silovati, te da je bio jači od njega.

https://depo.ba/clanak/206469/marokanac-istraziteljima-rekao-da-ga-je-ubijeni-pokusao-cetiri-puta-silovati