AKTUELNO

“Napaćeni muhadžir” izudarao Bošnjakinju i pokušao je silovati! Sve gledalo njeno dijete…

Da li će se oko ovog pokušaja silovanja oglasiti Islamska zajednica i reisu-l-ulema Kavazović koji su serijom hutbi lagali Bošnjake da su ilegalni migranti “braća u vjeri” i “napaćeni muhadžiri”? Da li novinarske prostitutke smjeti da progovore u interesu žrtve, budući da su primili pare da nam ilegalne migrante i krijumčare ljudima prikazuju kao humanitarnu obavezu? Da li će se išta promijeniti u raznornaznim tužiteljstvima, koji su doskora sakrivali promigrantsku mafiju? Da li su svi oni svjesni da će na jednom mjestu biti sabrani svi slučajevi nasilja ilegalnih migranata nad bh. građanima, i da će taj korpus činjenica OSTATI PRED HISTORIJOM DA SVJEDOČI I OPTUŽUJE?

***

Jučer u popodnevnim satima desio se napad migranta na žensku osobu Ć.F ispred marketa Bingo.

Kako saznajemo prema nezvaničnim informacijama uhvatio je za vrat i pokušao udaviti, a sve se dešavalo pred očima maloljetnog djeteta napadnute ženske osobe.

Prema informacijama migrant iz kampa Miral je napadnutu osobu pokušao i silovati.

Brzom intervencijom zaštitara Binga izbjegnuta je tragedija.

Ponovno se dao u napad kad je napadnuta Ć.F krenula kod prijateljice, sustigao je, uhvatio za ruku te udario i pritom joj razbio naočale.

Dijete napadnute majke je u šoku počelo plakati i nasilnik migrant se dao u bijeg nakon što sugrađanin priskočio u pomoć.

Migrant je uhapšen jučer i priveden u policijsku stanicu, prenosi Velika Kladuša.net.

https://www.cazin.net/vijesti/velika-kladusa-napad-migranata-na-zensku-osobu