KOMENTAR

ISLAMSKA ZAJEDNICA: Teroriste predstavlja kao “muhadžire”, izmišlja da im činimo zulum, a ne vidi migrantski teror nad bošnjačkim narodom!!!

Muhamed Velić koji se voli predstavljati kao “sarajevski imam”, iako je iz Olova,  svako malo iznenadi javnost svojim nebulozama, koje ponekad nisu bezopasne. Sjećamo se kako je pred Novu 2016. godinu pozivao Bošnjake da se međusobno cinkare policiji, a u povodu akcije “Rez”, kada je u spektaklu policijske države, pred tv kamerama, pred ženama i djecom, uhapšeno 11 nevinih Bošnjaka, koji su osumnjičeni da hoće za Novu godinu pobiti 100 Sarajlija. Svi su se za koji dan našli na slobodi, jer nije bilo dokaza, ali Velić nije tražio halala za to huškanje Bošnjaka da cinkare jedni druge.

Potom je imao onaj parapsihološki “biser” da se kor.na pojavila u Kini zbog kineskih zločina nad Ujgurima, pa bi bilo zanimljivo znati – kako se kor.na, bez Kineza i Ujgrua, proširila svijetom.

No, Velićeva podrška migrantskim hordama, koje ubijaju, pljačkaju, ugrožavaju Bošnjake – to nemanje suosjećanja za patnje svog naroda i imanje lažnog suosjećanja za migrantske teroriste – zapravo je trasa veleizdaje kojom su krenuli korumpirana Islamska zajednica i marionetski reis-mufljuz Kavazović. Upravo iz Islamske zajednice već tri godine dolazi ta zlokobna obmana Bošnjaka, koji su i dalje u zabludi, pa misle da su migrantski banditi nekakvi “muhadžiri”, koji djele bošnjačku sudbinu, pa im je Bošnjak dužan pomagati. Evo, i prije neki dan je Islamska zajednica dala 150.000 za migrantske bande, dok su hiljade Bošnjaka na rubu egzistencije.

Na toj trasi, vjerovatno poltronišući reisu-mufljuzu i obavještajcima koji su uhapsili vrh Islamske zajjednice – kojoj su preči migrantski banditi od vlastitog naroda – oglašava se i tzv. sarajevski imam, da dadne svoj zlokobni doprinos obmanjivanju Bošnjaka.

Velić, poput Azire što u kašike gleda,  gata i piše: “Gdje suza muhadžirska (migrantska) u zulumu padne, tu se zemlja trese”.

Biva, nastaju zemljotresi jer se čini “zulum” nad “muhadžirima”, iako tu nema nikakvih muhadžira, iako jedini zulum koji se događa jesu ubistva, pljačke, zastrašivanja bošnjačkog naroda od strane migrantskih bandita i terorista koje sponzorira Islamska zajednica – …oteta od naroda.