KOMENTAR

Zašto okupatorski IOM planira KORUMPIRATI BOŠNJAČKE BORAČKE ORGANIZACIJE?

Cilj je da Bošnjaci ostanu bez zaštite, kako bi usljed migrantskog terora krenuli u egzodus!!!

 

Tzv. Internacionalna organizacija za migracije je centar svih kriminalnih aktivnosti oko trgovine ljudima i uvoza ilegalnih migranata na bošnjački životni prostor. A da je IOM u centru ove sigurnosne prijetnje dokazuje i podatak EUROPOL-a, koji poručuje da – “90 posto migranata u EU omogućavaju članovi kriminalne mreže”. Upravo korupcija je omogućila “legalan” status ove mafijaške organizacije koja ogromnim parama – ko zna za kakve konačne političke ciljeve – drži u šaci bošnjačke poltičke i vjerske predstavnike, koji lažu narod da su kriminalni migranti “muhadžiri” i “braća u vjeri”, pa to obavezuje Bošnjake na empatiju. U osnovi je migrantski genocid nad Bošnjacima, koji će se, prema nekim najavama, realizirati kroz sukob Bošnjaka sa migrantima (ISIL-ovcima), te kroz egzodus Bošnjaka prema Evropi. Tada će na scenu stupiti tzv. antiteroristička koalicija, te deportovati i istrijebiti migrante sa novosrpskih i novohrvatskih prostora u BiH.

IOM nema šta sve nije korumpirao u BiH, kako bi omogućio nesmetani uvoz migrantskih bandita, no, jedan podatak nas upućuje na dodatni zahvat ka umrtvljavanju bošnjačkog otpora spram migrantskog nasilja, a to je namjera da se korumpiraju, dakle, potplate bošnjačke boračke organizacije. Zašto baš bošnjačke? Pa zato što se migranti uvoze samo među Bošnjake. A zašto boračke? Zato što bi jedini efikasan otpor prema migrantskom nasilju mogao krenuti od strane ratnih veterana, koji imaju iskustvo i hrabrost da se suprotstave migrantskim hordama. Kad se potplate čelnici ovih organizacija, kao što su potplaćeni politički i vjerski predstavnici u Bošnjaka, onda će nam “borci” tumačiti kako su to “braća u vjeri”, ili će jednostavno odšutjeti na teror migranata. CIlj je napraviti atmosferu da Bošnjake nam ko odbraniti i da se Bošnjaci krenu iseljavati usljed migrantskog terora!!!

Od 47 miliona dolara, koliko kriminalni i okupatorski IOM planira utrošiti za naseljavanje migranata u BiH – jedan dio otpada na podršku bivšim borcima.

Boračke organizacije bi morale na vrijeme razumjeti podlu namjeru IOM-a da im kupi patriotsku čast, da za pare prodaju emanet šehida, e, kako bi prodali i narod i domovinu.