Komentar

Ujedinjene nacije nastavljaju genocid nad Bošnjacima

Skoro da smo zaboravili ulogu Ujedinjenih nacija u genocidu nad Bošnjacima, u pogledu embarga na odbranu Bosne i Bošnjaka, i u pogledu pomaganja u ubistvima bošnjačkih civila u srebreničkom genocidu, a evo, uvjeravamo se da Ujedinjene nacije – kao onomad u slučaju Palestine – imaju genocidni plan za uništenje bošnjačkog naroda, putem uvoza ilegalnih migranata na preostali bošnjački životni prostor.
Specijalni izvjestitelj Ujedinjenih nacija za ljudska prava migranata Felipe González Morales boravio je u osmodnevnoj posjeti BiH i konačno otkrio GENOCIDNI PLAN za nestanak bošnjačkog naroda, usljed naseljavanja ilegalnih migranata, jer je otvoreno ukazao na zakonski okvir po kome smo dužni zbrinjavati migrantske horde, bez mogućnosti da ih protjeramo u zemlje iz kojih dolaze.

Ne treba mnogo mudrosti da se zaključi kako će ostanak zasad oko 40.000 muških migranata, od kojih će 93 odsto vjerovatno dobiti azil, značiti promjenu genetske strukture bošnjačkog naroda, tako da će se u krajevima sa bošnjačkom većinom uskoro rađati Pakistanci, Alžirci, Indijci, što će voditi genocidnom nestanku Bošnjaka, a zbog čega će sa prestankom postojanja bošnjačkog naroda prestati postojati i država Bosna i Hercegovina, budući da će se ojačati i legitimirati separatističke velikosrpske i velikohrvatske pozicije. Da li su svjesni u SDA i u Islamskoj zajednici – koji sponzoriraju uvoz migrantskih hordi – da je ovo okončanje genocida iz Srebrenice, te posljednji čin u višestoljetnom ubijanju bošnjačkog naroda?
U svemu što možete pročitati u vezi posjete Felipea Gonzáleza Moralesa našoj zemlji, ubjedljivo je nakriminalnija rečenica u kojoj nas, zbog etničkog čišćenja i progona oko dva miliona građana BiH, zapravo ubjeđuje kako je logično da se na mjesto naših raseljenih građana usele drugi narodi. A s obzirom da se oni useljavaju samo među Bošnjake, jasan je genocidni cilj ove operacije. Evo te rečenice, koju možete pronaći i u tekstu pod ovim linkom:

  • “Na osnovu dostupnih statističkih informacija se procjenjuje da je oko 2 miliona osoba emigriralo iz Bosne i Hercegovine, što predstavlja oko 56% ukupnog stanovništva zemlje.”
    U nastavku evo još tri citata iz teksta koji bi nam mogli poslužiti kao otrežnjenje, da konačno shvatimo da desetine hiljada, ako ne i milion migranata, dolaze u našu zemlji da tu ostanu i da zauvijek unište bošnjački narod i svrhu postojanja Bosne i Hercegovine.
  • Zakonom o strancima BiH iz 2015. godine podržani su princip zabrane prisilnog vraćanja u zemlje u kojima bi mogli biti izloženi progonu (non-refoulement) i princip nediskriminacije. Istim Zakonom je zabranjeno i kolektivno protjerivanje. Prema postojećem normativnom okviru, neregularan ulazak i boravak se ne smatraju krivičnim djelom.
  • Od 40.000 dolazaka od januara 2018. do augusta 2019. godine, 93% je izrazilo namjeru podnošenja zahtjeva za azil u BiH.
  • U područjima u kojima se nalaze prihvatni centri, lokalni stanovnici su se sami ponudili da rade s agencijama UN-a i organizacijama civilnog društva. Oni migrantima pružaju širok spektar usluga i vidova pomoći.

(F.A.)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/specijalni-izvjestitelj-un-a-bih-treba-preuzeti-drzavnu-odgovornost-prema-migrantima/191001132