KOMENTAR

Teorija zavjere: Svježe obrijan bjegunac sa karminom na čelu

Teorije zavjere u vezi sa hapšenjem Marokanca osumnjičenog za ubistvo Jasmina Berovića imaju uporište u saučesništvu dejtonskih državnih organa u uvozu migranata na bošnjački životni prostor. Podsjećamo da je čak i portal Antimigrant.ba bio ispitivan od SIPE, u istrazi Tužiteljstva BiH, što kazuje da su dejtonske državne strukture uključene u zaštitu promigrantske mafije i u sabotiranje slobodnog i nezavisnog novinarstva koje postavlja konkretna pitanja o državnom saučesništvu u ugrožavanju sigurnosti građana Bosne i Hercegovine.

Zašto onda ne bismo vjerovali i u sve drugo, pa i u mogućnost da će migrantske bande po nečijem naređenju vršiti ubistva Bošnjaka, kako bi se ovdje izrežirao bošnjačko-migrantski rat, za one iste potrebe za koje je izrežirano piromansko nasilje 2014. godine. Onako kako islamistički idioti iz Islamske zajednice i SDA (plitkoumno!) vide interes u uvozu “muslimanske braće” iz islamskih zemalja – pa da se ovdje stvori muslimanska država  – tako i velikosrpske i velikohrvatske strukture računaju da bi bošnjačko-migrantski sukob mogao izgraditi seperatističke snove Radovana Karadžića i Franje Tuđmana. Doduše, treba imati u vidu da se mafija iz Islamske zajednice samo kamuflira u “muhadžirske” sentimente, a u osnovi je korupcija zbog koje su spremni prodati Bosnu i Bošnjake.

Za početak, bilo bi zanimljivo znati kako je Marokanac, osumnjičen za ubistvo, dospio ovako svježe obrijan u ruke policiji, a posebno u odnosu na činjenicu da je na prethodnim fotografijama uslikan sa kratkom bradom?! Kad se prije uspio srediti za slikanje? Otkud mu taj filmski, partizanski, karmin na čelu? Otkud mu u toj frtutmi ta maska protiv korone? Otkud da na jednoj od fotografija ima i labavo vezane ruke plastikom koju vulkanizeri koriste za ratkape? Gdje su lisice? Otkud mu onaj hašišarski rep onako uredno podignut na zid za slikanje? Itd.

Možda je, ipak, sve kako treba, možda je sve istina, ali, zbog kriminalnog učešća dejtonske države u uvozu migranata i ugrožavanja sigurnosti građana – mi imamo pravo da sumnjamo i da pretpostavljamo sve moguće zavjere.

Dokle god država ne pohapsi sve migrante – do njihove deportacije – dotle je ova država protiv svojih građana!!! TO JE USLOV!!! Hapšenje i protjerivanje!!!