KOMENTAR

Sven Rustempašić: Migrantski teror po programu Zapada i bošnjačkih vlasti

– Migranti su dobili signal da izvrše fizičke napade na domaće stanovništvo (uglavnom i ciljano na Bošnjake), te da izvrše paljevine i sveukupni vandalizam…

 

Sarajevo, 22.1.2021. — Migranti iz Afrike i Azije ubačeni u BiH, očigledno su dobili signal od Oligarhije (koja vlada Zapadom i većinom Svijeta) da u dejtonskoj tvorevini Federaciji BiH, i to u oblastima na oko 25% teritorije BiH gdje kao većina tavori preostalo bošnjačko stanovništvo, ovih mjesec dana izvrše fizičke napade na domaće stanovništvo (uglavnom i ciljano na Bošnjake), te da izvrše paljevine i sveukupni vandalizam… a sa ciljem da se situacija zaoštri maksimalno da bi se NAMETNULO RJEŠENJE po zahtjevima Oligarhije (po oligarhijskom metodu akcija-reakcija-solucija ili, stručno, teza-antiteza-sinteza). Za Oligarhiju protiv bošnjačkog naroda rade domaći bošnjački vlastodršci.  A zahtjevi Oligarhije su da se migranti u tim bošnjačkim enklavama mnogo bolje smjeste, to jest, da dobiju kuće, stanove, hranu, novac, a uz to i stalno boravište odnosno DRŽAVLJANSTVO BiH, itd. To je, barem je ovom autoru jasno, veoma providan a veoma paklen plan!

Očigledno je SINHRONIZIRANA ova migrantska plima paljevina, vandalizama, nasilja nad državljanima BiH (uglavnom, ciljano, nad Bošnjacima i Bošnjakinjama), itd.  Uljezi iz Afrike i Azije (Bangladeš, Pakistan, Iran, Maroko, Alžir…), sve muškarci idealnog vojnog uzrasta, ponašaju se kao specijalne jedinice, teroristički odredi – svi rade SINHRONIZIRANO, PO KOMANDI. Već godinama od Oligarhije primaju sve naredbe i upute preko mobitela, primaju novac iz inozemstva, imaju u BiH nevladine organizacije koje je Oligarhija uspostavila (IOM i sl.), a također imaju i totalnu suradnju vrhova bošnjačke vladajuće garniture, počevši od člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, pa zatim Ministra sigurnosti Selme Cikotića, pa zatim reisa Kavazovića, pa zatim predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, a i Ministrice inozemnih poslova Bisere Turković, itd. Dakle, i svjetska i lokalna mreža je uspostavljena da im već godinama daje naredbe profila SPECIJALNOG RATA i potpunu suradnju vlasti u tom ratu – ratu koji se vodi protiv bošnjačkog naroda i ima karakter nastavka GENOCIDA!

Ofanziva Oligarhije, po njenom planu poznatom kao Kalergijev plan (uništavanje Bijele rase u Evropi i Sjevernoj Americi), uz potpunu suradnju bošnjačkih predstavnika u vlasti dejtonske BiH, kako kratkoročno, tako i srednjoročno, a naročito DUGOROČNO ima, i imati će, isto razorne posljedice kao agresija na RBiH 1990-tih godina, a u nekim aspektima i još gore od toga jer niti onoliko države BiH, niti onoliko pripadnika bošnjačkog naroda neće ostati na ovim teritorijama kao što je bilo nakon potpisivanja Dejtonskog ugovora!