Komentar

SDA i Islamska zajednica kroz podršku migrantima stavljaju METU NA ČELO BOŠNJAČKOM NARODU

Postoji li šansa da Islamska zajednica, predvođena reisom Kavazovićem, i da SDA, predvođena Bakirom Izetbegovićem, konačno shvate da ne smiju podržavati uvoz i zbrinjavanje migranata iz Srbije, jer je već sada jasno da se sa smještanjem migranata Bošnjacima stavlja meta na čelo kao legitimnom antiterorističkom cilju?

Dokaza je dosad previše, a pogotovo u posljednjih nekoliko dana, u pogledu izjava Milorada Dodika i Kolinde Grabar, koji zajednički tvrde da su migranti teroristička prijetnja, iako ih oni upravo uvoze i smještaju u krajeve sa bošnjačkom većinoim – dok Islamska zajednica sljepački prihvata da hrani i zbrinjava migrantske horde.

Sa ulogom Islamske zajednice i SDA u zbrinjavanju migranata, niko više ne može pred svjetskom javnošću kazati da bošnjački narod nije pružio utočište teroristima, a kada počne sve izvjesniji oružani sukob u našim krajevima, niko više i neće pitati za genezu događaja, ko je kriv a ko prav, tako da će bošnjački narod biti najveća žrtva ove splatke koju potpomažu, u neznanju ili mutavosti, Islamska zajednica i SDA.
Dokaz da ništa nije slučajno, da su migranti uvezeni kako bi Bošnjaci bili proglašeni leglom terorizma, jeste i medijski trik iz Izraela. Evo rečenice iz jednog izvještaja koja bi pametnima trebala sve objasniti:

  • Izraelska novinarka Greer Fay Cashman kazala je jučer za N1 da je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović u spornoj izjavi objavljenoj na stranicama Jerusalem posta – državu Iran spomenula samo jednom. Autorica teksta pojasnila je da se ”komentar predsjednice o vezama između Irana i terorista samo odnosi na migrante koji su našli svoj put prema Bosni”.

R.K.