Komentar

PUBLICIST MARKO FRANCIŠKOVIĆ: KAKO RIJEŠITI MIGRANTSKU KRIZU U BIH?

U video obraćanju, koji je na svom FB profilu objavio hrvatski publicist, esejist, ekonomist, antiglobalistički i euroskeptički politički aktivist, Marko Francišković iznosi prijedlog rješenja migrantsku krize u BiH.
U svome izlaganju, Marko Francišković je rekao, kako je u Hrvatskoj na sceni užasna izdaja, te da je rješenje složeno i da prvo treba ”pomesti” izdajnike i ukloniti ih, a da je stanje u BiH tri puta složenije i da je takvo stanje namjerno napravljeno.
Realno je da se u Hrvatskoj ne može ništa riješiti dok se situacija u BiH paralelno ne riješi na ispravan i pravedan način, jer je to poput zakona spojenih posuda i obrnuto.
Dakako da je potrebna saradnja Hrvatske i BiH, kako bi se postigle velike stvari, i kao takve bile primjer cijelom svijetu u pozitivnom smislu ili u protivnom, da u svojoj sebičnosti i umišljnosti bude svaka od njih u kaljuži korupcije i izdaje i svemu ostalom što nam se događa.

Što se tiče migrantske krize u BiH, Marko Francišković ističe da se tu treba principijelo postaviti, jer treba riješiti uzrok migrantske krize, a uzrok je u cionizmu, jer je cionizam zlo.

Ako bi se Hrvatska i BiH spojile i sinergijski uzrasle kao jedna sila, uz Božiju pomoć, onda bi se promijenila geopolitička pozicija ovdje, jer su to vrata Evrope i vrata Euroazije.
Nije slučajno što je ovdje izbio prvi svjetski rat, jer mi imamo ključeve i samo trebamo biti pokorni Bogu, Stvoritelju po Njegovim zakonima živjeti i možemo puno toga dobroga napraviti i postaviti se kontra cionizma. Tako ćemo riješiti migrantsku krizu u njenom korijenu, a ne da se bavimo posljedicama.

H.H