Video

Probudi se Reisu-l-ulemo / Zlo je ovo pregolemo

U decembru 2015. godine reisu-l-ulema Kavazović je optužio Bošnjake za terorizam, kroz skandaloznu tzv. zajedničku izjavu tzv. bošnjačkih lidera, kojom se reagira na ubistvo u Rajlovcu, kada je jedan narkoman ubio jednog vojnika, u kladionici, u sukobu zbog djevojke, a što je proglašeno tzv. “islamskim terorizmom”.

Potom je reisu-l-ulema Kavazović pokrenuo hajku na nezavisne džemate, pod optužbom da su povezani sa ISIL-om, te je malo falilo da se pod pokroviteljstovm Islamske zajednice izvedu “antiteroristički” napadi na nedužne džematlije. U međuvremenu je reisu-l-ulema optužio na neviđeno (“Neka odgovaraju za ono zašta su krivi!”) uhapšene u akciji “Rez”, njih 13, među kojima i jedan “Zlatni ljiljan”, koje se sumnjičilo da hoće pobiti 100 ljudi za Novu godinu, a koji će ubrzo biti pušteni na slobodu.

Dogodile su se i skandalozne hutbe za Dan Armije, kada su Bošnjaci ponovo optuženi za terorizam, i za 11. juli, kada je Reis iz hutbe izbacio riječ “genocid”, dogodilo se i ono sramno pomjeraje ezana…

Vrhunac rušenja autoriteta i kredibiliteta Islamske zajednice pod vođstvom “doktora-reisa” jeste sponzoriranje uvoza migrantskih hordi koje su direktno u službi završne faze genocida nad Bošnjacima, a što se realizira u sadejstvu sa dokazanim islamofobičnim medijima i strukturama, kojima – gledaj čuda!!! – najednom ne smeta uvoz desetine hiljada “muslimana” nepoznatog porijekla. Smetali su im bogati Arapi, a ne smetaju im nasilni migranti?!
Vjerovatno treba da se dogode prvi teroristički napadi migranata na Bošnjake, da migranti nekog Bošnjaka ubiju, da migranti neku bošnjačku djevojčicu siluju, pa da Bošnjaci razumiju kako je reisu-l-ulema Kavazović Islamsku zajednicu stavo nasuprot sigurnosti i budućnosti bošnjačkog naroda.

Sve što je dosad po nečijem diktatu radio, imalo je za cilj da u srcima Bošnjaka kompromitira najstariju i najvažniju bošnjačku instituciju.

Sa podrškom migrantskim hordama – a protiv bošnjačkih interesa, Islamska zajednica tone u sramotu i nestanak.
Sve se pamti i ne postoji mogućnost da reisu-l-ulema Kavazović izbjegne sudu vremena, a dokaz za to je i ova pjesma iz 2016. godine, u kojoj su još tada pobrojani svi antibošnjački aferimi marionetskog “doktora-reisa”. Doduše, u pjesmi fali još jedino Reisova podrška uvozu migrantskih hordi, ali, u pjesmi ne fali “navijeni reis”, koji po nečijem diktatu urušava Islamsku zajednicu i radi protiv bošnjačkog naroda.

Probudi se Reisu-l-ulemo….. Selam Reise od Šehera / Jesi l’ rahat od devera / Da li spavaš mirne snove / Dok te narod krikom zove / A što ćemo išta kriti / Narod nema ko da štiti / Pa se uzda u svog Reisa / A Reis blehne u nebesa / Kad se Bošnjak Bosnom brani / Narod prate odabrani / A Reis sebe tu ne broji / Kao da i ne postoji / Dok Bošnjake terorišu / I na vjeru dok kidišu / Reis tad pravi kataklizmu / Piše laž o terorizmu / Narod žrtva sad je krivac / Reis je dobar i naivac / Pa će onda bez trun stida / Sakrit pojam genocida / Ko to Reisu naređuje / Ko nam narod isljeđuje / Ko nam kičmu to savija / Reisu šutnju ko navija / Probudi se Reisu-l-ulemo / Zlo je ovo pregolemo / Narod hoće da se zna / Gdje ti srce pripada.