DRUŠTVENE MREŽE

Podsjećamo na tekst koji je portal Volimjajce prenio sa Antimigranta u avgustu 2019.: O UVOZU ISIL-ovaca

Bošnjaci postaju baza ISIL-a! Otkrivamo migrantske dilere koje štiti dejtonski sistem kako bi Bošnjaci sami sebi stavili metu na čelo

Više nema nikakve dileme da su pojedine humanitarne organizacije i udruženja na području BiH, poput Udruženja Solidarnost-Bosnia iz Bihaća, na čijem čelu je Zemira Gorinjac, uključeni u projekat uvoza i trajnog naseljavanja ilegalnih migranata, bivših pripadnika poraženog ISIL-a, u krajeve sa bošnjačkom većinom.

Zemira Gorinjac ili „Mama“, kako je od milja nazivaju ilegalni migranti, djelujući pod plaštom humanitarnog rada i igrajući na kartu empatije i vjerskog sentimenta, zapravo je „mozak“ cjelokupne operacije uvoza, zbrinjavanja i smještaja bivših ISILOVACA među Bošnjake.

Na fotografiji, koja je objavljena na društvenim mrežama, jasno se vidi da je „mama“ 2013. godine boravila u Siriji i slikala se sa ISILOVCIMA, te svojom retorikom, što se može vidjeti i u potpisu fotografije, davala podršku ISILOVCIMA, bodrila ih, a što se dalje ogleda u njenom „humanitarnom radu“, u kontekstu uvoza ilegalnih migranata.

Ovakav scenarij, dakako, ide na ruku secesionističkim težnjama i aspiracijama Srba i Hrvata, kako bi time legitimizirali tezu o Bošnjacima kao stranom tijelu u Evropi, koji su leglo terorizma, sa kojima nema zajedničke budućnosti.
Jer da nije tako, „mama“ bi već odavno bila procesuirana, zabranio bi se rad njenog ličnog udruženja umjesto što joj se godinama dozvoljava da pod krinkom „humanitarnog rada i djelovanja“ obavlja kriminalne radnje, uključujući i ilegalni uvoz migrantskih bandi.

Pitamo se šta o svemu ovome misli Islamska zajednica, koja svojom šutnjom postaje saučesnik najveće podvale u historiji Bošnjaka?!

Izvor: antimigrant

https://volimjajce.com/?s=antimigrant