KOMENTAR

OPREZ!!! Koriste ubistvo Berovića i vrijeđaju Kur'an kako bi Bošnjake odvratili od otpora protiv migranata

Promigrantska medijska mafija pokušava islamofobičnim porukama i uvredama vjerskih osjećanja kod Bošnjaka oslabiti oštricu otpora prema migrantskim banditima, kako bi Bošnjaci razumjeli da je odbrana od migranata napad na vjeru, i kako bi nastavili poput guski u magli biti u zabludi koju im je poturila promigrantska i mafijaška Islamska zajednica, predvođena marionetskom figurom tzv. “reisa” Kavazovića – da je briga o migrantskim bandama “vjerska obaveza”.

Na pravi pogled jeste komplikovano razumjeti ovu podvalu, ali samo do momenta dok ne razumijemo da su SDA i Islamska zajednica korupcijom uvučeni da za velikosrpske i velikohrvatske interese, kao i za interese desničarske Evrope, uvoze putujuće ISIL-ovce na bošnjački životni prostor – što će biti okidač za dovršetak genocida nad Bošnjacima i za zaokruživanje velikospskog i velikohrvatskog separatističkog projekta.

Postoji još jedan momnenat koji dokazuje da ovo što se događa nema nikakve veze sa islamom, izuzev na polju manipulacije vjerskim osjećanjima Bošnjaka. To je činjenica da su migrantski banditi u dominantnoj većini narkomani, alkoholičari, krminalci, homoseksualci… Ubica Jasmina Berovića je narkoman i pijandura – pa kakva je onda logika kad se u komentaru da Depo.ba psuje i vrijeđa Časni Kur'an?!

Bošnjaci moraju biti oprezni i razboriti, jer su u ovoj igri angažovani najjači propagandni i obavještajni resursi, zbog čega Bošnjaci  jesu u zabludi skoro tri godine, jer je običnom Bošnjaku uistinu teško razumjeti i prihvatiti izdajničku ulogu Islamske zajednice i SDA. A dokaza je napretek! Prelistajte arhivu portala Antimigrant.ba, prelistajte naš you tube kanal Antimigrant.ba, pa ćete vidjeti stotine dokaza!

https://depo.ba/clanak/209623/komsije-berovic-se-trebao-uskoro-zeniti-a-ubise-ga-djevojka-shrvana-zivote-moj-tugo-moja-zar-sad-da-me-ostavis