Komentar

OPREZ!!! Da li Bošnjacima treba biti drago što su miganti minirali skup srpskim žrtvama?

Otkako su kreatori specijalnog psihološkog rata protiv Bošnjaka zloupotrijebili komemoraciju na Manjači, kako bi usporedili stradanja Bošnjaka i “stradanja” ilegalnih migranata, postalo je jasno da su u igri velika sredstva i sofisticirani timovi koji vode specijalni psihološki rat protiv bošnjačke svijesti.

Cilj je da se Bošnjaci ubijede kako su migranti njihova braća u vjeri, njihovi sapatnici u stradanju, a sve kako bi im Bošnjaci otvorili dušu i ponudili dobrodošlicu. U tu operaciju zaluđivanja i izluđivanja Bošnjaka kriminalno je uključena Islamska zajednica, što je najveći adut ove antibošnjačke operacije. No, to nije sve: kad pomislite da nema dalje, onda se uvjerite kako kreatori zavjere protiv Bošnjaka barataju sofisticiranim psihološkim tehnikama – e kako bi kod Bošnjaka razvili simpatiju prema migrantima. Znaju ovi gebelsi za bol Bošnjaka zbog velikosrpskog genocida, znaju za animozitet prema velikosrpskim manifestacijama u kojima se koriste i zloupotrebljavaju nevine srpske žrtve, znaju da Bošnjaci često ne mogu kontrolirati emociju spram mahanja srpskim žrtvama. Kako objasniti jednu apsurdnu situaciju da vlasti Unsko-sanskog kantona, koje su do grla uključene u rasprodaju Bihaća, po nečijoj instrukciji – očigledno! – zabranjuju skup posvećen srpskim žrtvama, a opravdanje nalaze u migrantima?!

Kako će reagirati bošnjačka podsvijest? Kao nesvijest! Bošnjaci će razumjeti da su migranti odradili nešto što bi bošnjačkoj boli bilo srcu milo. Pročitajte vijest u nastavku i sami se uvjerite u apsurd zabrane ovog skupa. Odgovor je samo jedan!

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=349385&fbclid=IwAR1yulemFbOzkZuj5X2Y6Yqv_O8y_qeSb3j-R1Yl_xMEYPgzmzeLjAKvWbk