AKTUELNO

Mostar: Migranti mladiću ukrali novčanik

U noći 16/17. lipnja 2021.godine u 1:00 sati u PU Mostar obratio se T.Z. (2000) iz RH i prijavio krađu novčanika dok se nalazio u UO “Daleka Obala”.

Ubrzo su policijske patrole na terenu uočile dvije NN osobe kako odbacuju novčanik te je utvrđeno da se radi o migrantima A.F.(1989) iz Sirije i H.B.(1994) iz Palestine.

Pronađeni novčanik i dokumenti su odmah vraćeni vlasniku a prilikom utvrđivanja identiteta ovih osoba, jedan je dragovoljno predao mobitel marke “Huawei” za koji su naveli da su otuđili u UO “Daleka Obala”. Osobe su lišene slobode i zadržane u PU Mostar radi kriminalističke obrade, priopćio je MUP HNŽ.

Za protekla 24 sata iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je šest prijava i to na području Mostara tri, na području Čapljine dvije i na području Jablanice jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri slučaja i to na području Mostara dva, na području Čapljine jedan i na području Konjica jedan.

Registrirane su tri prometne nezgode i to na području Mostara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)