KOMENTAR

Misterija avionske nesreće: Tijela ugljenisana, a lišće nije izgorjelo

Misteriozni pad aviona u četvrtak, koji je iz Beograda dolijetao da iz zraka vakciniše lisice i kojote u sjeverozapadnoj Bosni, u kome su poginuli pilotkinja, Bugarkinja moldavskog porijekla, i njen pomoćnik Igor I. – i dalje nema adekvatan odgovor tzv. istraživačkog novinarstva i policijsko-obavještajnih agencija. Dokle god je to tako, postoje razlozi za sumnju da Beograd naoružava migrantske bande, kako bi u kritičnom momentu zapodjenule agresiju na Bošnjake, izazvali sukobe, a što bi vodilo otcjepljenju Republke srpske.  …Ali, i uspostavi fildžanistanske enklave u kojoj bi sa “braćom u vjeri” vladao padišah Bakir.

Postoji mnoštvo sumnjivih okolnosti u ovom slučaju, a jedna od njih je zvaničma informacija u kojoj se kaže da su tijela poginulih ugljenisana do neprepoznatljivosti…

– “Izvor blizak istrazi kaže da su tijela bila potpuno ugljenisana, jer je nakon pada aviona došlo do zapaljenja kerozina” – kaže se u jednoj od informacija.

Dakle, zapalio se kerozin! Budući da se radilo o klipnom avionskom motoru, koji ne koristi kerozin, već gorivo slično benzinu, koje se naziva AvGas, ova teorija pada u vodu. No, ono što je ključni dokaz za podvalu o ugljenisanim tijelima i avionu koji je izgorio jeste NETAKNUTO LIŠĆE OKO OLUPINE AVIONA, koje bi, valjda, usljed takvog plamena, moralo da sagori.

Čekamo, dakle, da sexy ministar sigurnosti Selmo Cikotić, koji više liči na lik iz Nadrealista nego na realnu osobu, protrese svoje moždane resurse i objasni narodu šta se dogodilo. Čekamo i fildžanistanske obavještajce iz OSA-e da kažu koju riječ. A nadave čekamo tzv. nezavisno novinarstvo da pretrese ovaj misteriozni slučaj.