NETWORK

Migrantski kanibali pojeli srce i genitalije Pamele Mostropeitro, koju su prethodno drogirali i silovali

 

KAKO JE ZLOCINACKA MIGRANTSKA POLITIKA EVROPE UBILA PAMELU MASTROPIETRO
Pamela Mastropietro je italijanska tinejdzerka koja je brutalno ubijena 29. 01. 2018., u mjestu Makareta, Italija. Ubijena je na taj nacin sto su je ubice drogirale, silovale, te zatim usmrtile sa vise uboda nozem. Tijelo je potpuno iskasapljeno i pronadjeno u dva odvojena kofera. Vrhunac brutalnosti bio je taj sto su ubice pojele srce i genitalije ubijene tinejdzerke. Ubistvo je sokiralo Italiju, i javnost je danima brujala o razlozima brutalnosti, mogucim motivima i ubicama.
Forenzicar Alessandro Meluzzi je prvi javno progovorio o ovom slucaju. On je pojasnio da se ubistvo, zbog nacina na koji je izvrseno, moze dovesti u vezu sa nigerijskom mafijom. Ubrzo su se digle sve NVO u Italiji optuzujuci ga da je rasista i fasista, te da siri mrznju prema “ljudima u potrebi”. Cak je i Pamelin stric Marco Verni morao objaviti fotografiju odrubljene Pameline glave, zbog silnih napada “humanitaraca”, “volontera” i pro-migrantskih aktivista na porodicu ubijene Pamele Mastropietro, optuzujuci ih za lazi i klevete.
Par sedmica nakon toga, u kuci Innocent-a Oseghale-a, pronadjena je krvava odjeca Pamele Mastropietro. Innocent Oseghale je ilegalni migrant i narko diler iz Nigerije, koji je 2014. godine ilegalnim putevima dosao i nastanio se u Italiji. Ubzo su uhapsena njegova dva pomagaca, takodjer ilegalni migranti iz Nigerije. Na sudu je utvrdjeno da su sva trojica pripadala nigerijskoj mafiji, a da je nacin ubistva zapravo magijski ritual u Nigeriji. gdje se vjeruje da osoba dobija moc kada pojede odredjene ljudske organe. Innocent Oseghale je osudjen na dozivotnu robiju, a ostalo je zabiljezeno i da se na sudu branio rijecima “Nisam kriv, optuzujete me zbog boje moje koze”.
Ubistvo Pamele Mastropietro najbolje pokazuje koliko je vazno da znamo identitet i proslost svakog ilegalnog migranta koji kroci na evropsko tlo. Ubistvo Pamele Mastropietro je jedan od najboljih primjera zbog cega je nesprjecavanje ilegalne migracije potpuno promasena politika EU.