KOMENTAR

Medijske kurve: Zašto tako ne žalite mladića kome su ovi migranti polomili lobanju?

Medijska prostitucija je ponovo na zlodjelu, a tzv. novinari se pokazuju kao najveće kurtizane – jer su spremni da za pare ne vide činjenicu da su pijani migranti mladiću iz Bihaća na sedam mjesta polomili lobanju, da je jedva ostao živ, ali, zato vide da su brat i komšije od ovog mladića uzvratili migrantskim banditima istom mjerom. Sad sarajevski plaćenički mediji svim silama žale dvojicu migranata koji su pretučeni, ali, ne žale ni jednog trena mladića kojega su ovi migrantski banditi pretukli, gotovo do smrti. Pri tome kriminaliziraju i sataniziraju Bišćane koji su pravdu uzeli u svoje ruke, važno im je reći da N.N. imao problem sa zakonom, kao da je to ikakav faktor spram činjenice da je neko nečijem bratu polomio lobanju. Neko ko, eto, nema nikakvih problema sa zakonom, sutra će na isti način reagovati – ako mu neki migrantski bandit udari na dijete, brata, sestru… Pravo na samoodbranu je i ljudsko i patriotsko pravo.

…Izuzev za medjske kurve, kod kojih je – sve za pare!

Da li su tako žalili Jasmina Berovića, kojega su ubili migrantski banditi, kao što sada žale ovu dvojicu siledžija koji su mladiću polomili lobanju? Dakle, migrantski banditi su slobodni da ubijaju, da tuku, da pljačkaju, sve su to “ljudska prava”, niko im neće ništa, a kada se ustane u svoju zaštitu, kada se pretuku te siledžije, onda je sve to odjednom sramotno, sadističko i brutalno.

Naravno da je brutalno, ali, ovo je posljedica, a uzrok je u državnom tolerisanju migrantskog nasilja nad našim narodom. Uzrok je u činjenici da Islamska zajednica i bošnjačka politika sponzoriraju naseljavanje migrantskih ISIL-ovaca među Bošnjake, da su na strani tog terora, a protiv Bosne i Bošnjaka. To je temeljna frustracija – ta veleizdaja!!! – kakva u bošnjačkoj historiji nije zabilježena.

Nevjerovatno je dokle ide ta medijska prostitucija koja za pare sažaljeve migrantske teroriste, ali, ne smije da žali ni nad jedom žrtvom migrantskog nasilja. Fuuuuuuuuuuj!