AKTUELNO

Kreten ne konta! NARODU JE PREKIPJELO!!! Migranti se neće vratiti u naše čaršije! OTPOR! OTPOR! OTPOR!

Sve je spremno da domaće servilne i kvislinške vlasti uvaže pritiske iz Evrope – da se migrantske bande moraju vratiti u čaršije sa bošnjačkom većinom, da terorišu bošnjački narod i da natejraju Bošnjake na genocidni egzodus. Niko od njih valjda nije dovoljno dobro razumio da od toga nema ništa, jer je narodu prekipjelo, narod je razumio, i narod je odlučan da brani svoje čaršije. Migrante možete vratiti samo silom, ali ćete kao odgovor dobiti silu, koja ima legitimitet pravde, jer potiče od naroda i prava na slobodu u svojoj zemlji!!

U nastavku informacija o evropskom genocidnom ultimatumu…

MIGRANTI SE VRAĆAJU U BIRU?! Komesar za proširenje EU dolazi u BiH: Sastaje se s minstrom Cikotićem u vezi migranata!

 

Iako nije bilo najavljeno, komesar za politiku susjedstva i proširenje EU Oliver Varhelji (Varhelyi), kako saznajemo ipak dolazi u posjetu BiH.Podsjećamo, prethodno je bilo najavljeno da će Varhelji posjetiti Skoplje, Beograd i Podgoricu. Prema informacija i dokumentu u koji smo imali uvid, s Varheljijem iz Brisela zaputit će se cijela delegacije zvaničnika iz Evropske unije. Dobrodošlicu zvaničnicima EU poželjet će šef Delegacije Evropske unije u BiH Johan Satler (Johann Sattler) nakon čega će biti upriličeni cjelodnevni susreti sa bh. zvaničnicima.

Tokom jednodnevne posjete evropski zvaničnici će razgovarati i s ministrom sigurnosti BiH Selmom Cikotićem, a teme će biti sigurnosni IZAZ0VI s F0KUS0M na migrantsku krizu.Također, planirano je da se komesar sastane sa predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Zoranom Tegeltijom, a zatim i sa entitetskim premijerima Fadilom Novalićem i Radovanom Viškovićem te gradonačelnikom Brčkog Sinišom Milićem.

izvor: avaz

MIGRANTI SE VRAĆAJU U BIRU?! Komesar za proširenje EU dolazi u BiH: Sastaje se s minstrom Cikotićem u vezi migranata!