Komentar

Komentar: Šta smo dužni migrantima? Ništa. …Dužni smo ih protjerati iz Bosne!

Ne postoji ni jedna jedina tačka koja nas obavezuje da dio svoje imovine, mira, rahatluka odvojimo za horde migranata koje preko Srbije, i za velikosrpske interese, ulaze i otimaju preostali bošnjački životni prostor.

Odveć je jasno da se ne radi o izbjeglicama, o ratnim stradalnicima, i da je ta humanitarna podvala samo dio zavjere protiv Bošnjaka, koji bivaju obmanjivani vjerskim i humanitarnim sentimentom kako bi migrantske horde nasilnika, narkomana i sumnjiivih tipova upustili u svoj životni prostor. Jer da je normalno upuštati te horde u svoje zemlje, pa učinili bi to u našem komšiluku, namjesto što se ograđuju bidljikavom žicom i pendrecima vraćaju migrante nazad. Neće ih Mađarska, neće Hrvatska, neće Srbija, neće Slovenija, neće niko – pa zašto bi ih onda htjeli Bošnjaci?!

Nije valjda da je vjerska veza sa ovim hrodama, koje sa islamom imaju malo šta zajedničko, nešto zbog čega bi Bošnjaci trebali ugroziti svoj opstanak, i svoj životni prostor?
Puna je Bosna siromašnih Bošnjaka, naših sunarodnjaka, pa niko ne otvara vrata svoje kuće da te siromašne Bošnjake, ili mnoge prosjake, upusti u svoju kuću, da mu u kući žive. Ako su naše čaršije mega varijante naših porodica i naših kuća, onda je logična ta analogija da se upitamo – kako smo složni da svojih kuća ne damo za siromašne Bošnjake , prosjake ili beskućnike, a svoje čaršije damo za nekakve migrante koji dolaze da se tu nasele i da nam otmu dio i onako skučenog životnog prostora? Nas sa našim sunarodnjacima veže štošta, a sa ovim migrantima nas ne veže ništa. Zašto bismo išta svoje dali njima, osim onoga što je humanitarna obaveza, u prolazu, privremeno, dok ne osiguramo njihovo humano protjerivanje sa naše zemlje, i iz naših života?! Riječ je o bjelosvjetskim lutalicama, koje nisu pobjegle od rata, već su pobjegle od svojih zemalja, od svoga naroda , i prema takvima mi nemamo nikakvu obavezu. Njihov migrantski status nije uzrokovan nekom nesrećom, već njihovom voljom. Što bi se u našem narodu kazalo: sam pao – sam se ubio.
Naš čovjek bi konačno morao razabrati taj apsurd u ime kojega mu se tumači da je obavezan prihvatati migrante. Oni kojih ih uvoze nama jako dobro znaju da nema logičkog pokrića za to što rade, pa zato forsiraju sentimentalnu podvalu o izbjeglicama i stradalnicima rata, iako je bjelodano da ti migranti ne dolaze iz razorene Sirije, već su većinom iz Pakistana, Irana, Bangladeša, i ko zna odakle sve još. Njihova struktura odgovara multinacionalnoj muslimanskoj strukturi terorističkog ISIL-a, koji je stvoren od kriminalnog ološa iz islamskih zemalja – s ciljem ubijanja i pljačkanja muslimana. Ako je ISIL prebačen u Bosnu, onda mu je cilj da pobije, opljačka i raseli Bošnjake, a to će se dogodoti kad stigne kritična masa tih ubica, da im se Bošnjaci više ne mogu suprotstaviti. Zato je važno odmah krenuti u progon migranata iz naše zemlje i to jasno obznaniti kao našu patriotsku obavezu. Važno je glasno i jasno kazati da ne dolazi u obzir da te horde lutalica ostanu u našoj zemlji, jer ćemo ih odavdje protjerivati milom ili silom.
Istina je sljedeća: Svaki Bošnjak ako misli opstati, na svojoj zemlji, u svome narodu, dužan je svim sredstvima boriti se protiv uvoza migranata. Dužan je znati, govoriti – da mi migrante nećemo. Dužan je tražiti protjerivanje migranata iz Bosne i Hercegovine. I, dužan je objašnjavati da mi tim hordama lutalica nismo ništa dužni. Naš cilj je da se migranti protjeraju iz naše zemlje!
(Admin A.)