Komentar

Ko je odgovoran za predstojeći građanski rat među Bošnjacima?

U odnosu na sve zemlje i sve narode, samo su Bošnjaci obilježeni kao saradnici i domaćini migrantskim hordama – a što imaju zahvaliti Islamskoj zajednici i SDA koji su sve institucionalne resurse stavili u službu zbrinjavanja ilegalnih migranata. S obzirom da migranti nasrću na imovinu Srba i Hrvata, na njihovu sigurnost, to znači da će se Bošnjacima fakturisati ta podrška teroru nad svojim komšijama. Onaj ko hrani i dočekuje migrantske horde, taj je, dakle, odgovoran za sve što te horde naprave. No, problem će nastati kad migrantske horde krenu da vrše nasilje nad Bošnjacima, jer će se tada Islamska zajednica i SDA naći s druge strane fronta, na strani agresora protiv vlastitog naroda. Već sada se može smatrati da su Islamska zajednica i SDA u službi podrivanja bošnjačkih nacionalnih interesa, jer su bošnjački narod stavili na metu i na vjetrometinu odgovornosti za sve nevolje koje migranti čini Srbima i Hrvatima, ali i Evropi. Odgovor protiv nasilja nad migrantima prirodno će biti usmjeren i protiv Bošnjaka, koji se tako mogu naći na dva vatrena udara – od strane evropskih naroda, i od strane migrantskih hordi. Tu treba uračunati i da su sami Bošnjaci danas konfrontirani, na one koji trpe teror migranata i na one koji su linijom korupcije angažirani na izdaji Bosne i Bošnjaka. Ta podjela je jednaka onoj iz Drugog svjetskog rata, kada je svaki narod imao svoje antifašiste i svoje sluge okupatora. Oružani otpor Bošnjaka protiv migranata nužno bi se susreo sa “islamističkim” budalašima iz tzv. vehabijskih krugova, koji već najavljuju da dolazi vrijeme obračuna sa kjafirima, baš kao u Siriji. Islamska zajednica je posijala to zlo podjela, gdje ogroman broj Bošnjaka smatra “svetom obavezom” da štiti migrante, naspram Bošnjaka, naspram vlastitog naroda, ali i naspram Srba i Hrvata, koji su suvlasnici bh. države. Čak se provlače stupidne teze da ćemo uz pomoć “migrantske braće” istjerati Srbe i Hrvate, pa se obračunati sa tim kjafirima u Bošnjaka. Dakako, ovo je začetak “Sirije među Bošnjacima”, građanskog rata koji treba da izgradi i legitimira velikosrpski i velikohrvatski secesionizam! Kad uskoro krenu napadi na Bošnjake, kad Bošnjaci pruže otpor, Islamska zajednica će stajati na strani migrantskih hordi, te bagre koja će otkriti svoj ISIL-ovski identitet. Islamska zajednica se više ne može izvući iz historijske odgovornosti, jer postoje brojni dokazi i brojni dokumenti da je – u mutavosti ili u korumpiranosti – radila protiv vlastitog naroda. Mogao bi to biti uvod u moralni krah i u kraj najstarije institucije u Bošnjaka.
…Nakon pomjeranja ezana, nakon tzv. zajedničke izjave kojom optužuje Bošnjake za terorizam, nakon napada na tzv. paradžemate, nakon ukidanja riječi “genocid” u Srebrenici, nakon optuživanja nevinih Bošnjaka u akciji “Rez” da su teroristi, itd, itd. – ovaj fatalni udar na bošnjački narod je logičan slijed marionetskih poteza takozvanog “reisu-l-uleme” Kavazovića…koji će za nagradu, što je vjerno razarao Bošnjake, dobiti mandat još sedam godina – da dovrši započeto. (…A isto bi radio i njegov navodni protukandidat.)
Potcrtavamo: Bošnjaci su, zbog Islamske zajednice i SDA, obilježeni kao jedini narod u Evropi koji prihvata migrantske horde, za koje se ispostavlja da su bivši pripadnici terorističkog ISIL-a. Taj drski idiotizam nužno mora imati tragičnu cijenu! Ima da PAMTIMO I PODSJEĆAMO.

P.S.
Ima li rješenja? Ima! Islamska zajednica treba podhitno objaviti svoju grešku i povući se iz svih oblika podrške migrantskim hordama. Čekamo! Tražimo! Preklinjemo!

(F.A.)

U prilogu:
Dokument kojim Islamska zajednica sve svoje resurse stavlja u službu zbirnjavanja migrantskih hordi.