KOMENTAR

Kavazoviću, pogledaj u sliku pretučenog Bošnjaka i STIDI SE!!! Tvoje pesnice su na njegovim masnicama!

Niko nije poput tzv. reisa Kavazovića preuzeo tu nečasnu, izdajničku ulogu migrantskog advokata, koja je tim gora što se zloupotrebljavaju vjerska osjećanja Bošnjaka i osjećanja žrtava genocida – kako bi se Bošnjaci obavezali da trpe migrantski teror i da migrantske bandite tretiraju kao “braću u vjeri” i “muhadžire”.

Nikada se Islamska zajednica i tzv. reis Kavazović nisu oglasili ni oko jednog akta migrantskog nasilja nad našim narodom, ali jesu desetinama hutbi i akcija podržavali naseljavanje migrantskih hordi na bošnjački životni prostor, a time i uznemiravanje bošnjačkog naroda.

Dogodilo se i brutalno premlaćivanje mladića Alvira Gverića, koji samo pukim slučajem nije doživio sudbinu Jasmina Berovića, ali tzv. reis šuti, nema suosjećanja, nema “empatije”, ali zato ima iza sebe stotine dokaza o najnečasnijom ulozi u historiji Bošnjaka – kada je poglavar Islamske zajednice ustao protiv svoga naroda.

Pamtit ćemo! Pamtit! Pamtit i pronosit istinu o ovom zlu.

A ti tzv. reise, pogledaj u ovu sliku pretučenog Bošnjaka i – STIDI SE!!!

TVOJE PESNICE SU NA NJEGOVIM MASNICAMA!!!

Šta je prethodilo premlaćivanju i iživljavanju nad migrantima: Ovo je pretučeni mladić…

Alvira Gverića su, prema navodima na društvenim mrežama, napali migranti i počeli ga udarati šipkama i drvenim letvama u centru naselja. Nanijeli su mu teške povrede, uzeli mobitel, garderobu, novac koji je imao kod sebe, skinuli mu i patike…

Grupa bh. državljana u Bihaću je pretukla migrante. Svo to iživljavanje su i snimili te objavili na Faceboku, no, snimak je ubrzo ukonjen. Iz MUP-a USK-a, kako smo već objavili, potvrđeno nam je da su napadači identifikovani… Također je objavljeno je da je u pitanju osveta “za našeg Alvira Gverića kojeg je prekjučer ova grupa migranata pretukla”, te da, prema informacijama Istrage, iza napada na migrante stoji grupa koju je predvodio Mirhad Gverić, koji je, pored ostalog, hapšen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata. Mirhad Gverić je priveden u MUP USK-a gdje je priznao krivično djelo…

Šta se tačno dešavalo, zvanično nije još poznato, ali na društvenim mrežama su se prethodno, tačnije jučer ujutro pojavile fotografije pretučenog Alvira Gverića…

“ALVIR GVERIĆ PRETUČEN, HAZIM MAJETIĆ IZBODEN. Šta sljedi treće?”, stoji u postu u kojem dse dalje navodi:

U mjestu Gverići skupina migranata/Pakistanci/ su napali Alvira Gverića!

On je bio sam, prišla mu je grupa od cca 6 migranata i počela ga udarati, sa šipkama i drvenim letvama u centru naselja Gverići!

Nanijeli su mu teške tjelesne povrede, uzeli mobitel, garderobu, novac koji je imao kod sebe, skinuli su i patike sa nogu!

Jedna od povrede je i napuknuće lobanje, našle su ga komšije i prevezle u bolnicu.

On nema osiguranje, sve troškove će da snose on i njegova porodica.

Slučaj je prijavljen policiji.

Ja pitam sada “ZAŠTO SE MIGRANTI KOJI LUTAJU GRADOM BEZ IKAKVE KONTROLE, NE POKUPE I ODVEDU U MIGRANSKI CENTAR NA LIPI KADA GA VEĆ IMAMO”.?

Ako ubije našeg građanina nikom nista, ako naš građann ubije njega, žuljaće 15 do 20 godina.

Spriječite nešto što se spriječiti može!”, objavljeno je na Facebooku.