KOMENTAR

Kampanja za FIDŽANISTAN: Evo zašto SDA podržava uvoz migrantskog ISIL-a i “braće u vjeri”!!!

Bošnjaci će uskoro biti obaviješteni da je orwellovski fildžanistan realnost, jer je, eto, u sarajevskom prknu sve manje Srba i Hrvata, a sve više “braće u vjeri”, uvezenih migranata, koji sa Bošnjacima čine apsolutnu većinu na tom prostoru. Suštinu tog idiotskog projekta, gdje se islamistički romantičari nadaju da će im Evropa dozvoliti državno-pravni prostor sa muslimanskim atributima, čini profiterska ambicija izetbegovićevske, saparmuratovske oligarhije, koji nastoje svoje poslovno carstvo omeđiti političkom, totalitarnom trajnošću. Oni još ne razumiju da ovo može biti jedino navlakuša da Bošnjaci sami sebi stave metu na čelo, uoči sirijskog scenarija i samouništenja Bošnjaka u brlogu “međumuslimnskog sukoba”. Do koje mjere su u SDA spremni razgolititi ovu zločinačku, izdajničku ideju o uspostavi “fildžanistana”, dokazuje i činjenica da su bestidno agažirali migrantske bandite, svoje sutrašnje glasače, da djele njihove promotivne materijjale za logalne izbore. Toliko su plitki u svojoj bestijalnoj ambiciji da uopće ne razumiju kako bošnjački narod živi u strahu od migrantskih hordi i kako će na ovim izborima biti gubitnik svako ko podržava migrantski teror nad Bošjacima. A SDA i Islamska zajednica su do grla uvučeni u septičku jamu nacionalne izdaje – time što sponzoriraju uvoz migrantskih ISIL-ovaca.

U nasstavku, informacija sa portala Depo.ba.

I dok se pojedine stranke bjesomučno “lomataju” po društvenim mrežama i šalju (važne) poruke građanima, Stranka demokratske akcije odlučila se za inovativni pristup

Aktuelna predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini pred novembarske Lokalne izbore po mnogo čemu je drugačija od svih prethodnih. Situacija uvjetovana epidemiološkim mjerama znatno je promijenila način uticanja na glasačko tijelo, a čini se uvela i određene inovacije.I dok se pojedine stranke bjesomučno “lomataju” po društvenim mrežama i šalju (važne) poruke građanima, Stranka demokratske akcije odlučila se za novi pristup. Tako ovih dana vozači na bh. cestama imaju prilike da im migranti, uz papirne maramice, ponude i promotivni SDA materijal u prepoznatljivim zelenim kesicama.

Kako se može vidjeti po fotografijama koje se dijele po društvenim mrežama, ovaj vid kampanje naročito je intenzivan u Kantonu Sarajevo, i to u Općini Hadžići.

 

 

https://depo.ba/clanak/208508/cega-su-se-u-sda-dosjetili-inovativni-pristup-predizbornoj-kampanji-u-vrijeme-korone-i-migranti-dobili-pos-o