SARAJEVO, 30. jula (FENA) - Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein efendija Kavazović uputio je bajramsku poruku. (Foto FENA/Hazim Aljović).
KOMENTAR

Islamska zajednica šutnjom podržava teror migranata nad našim narodom!

Islamska zajednica je oteta od Bošnjaka, putem marionetskog tzv. reisu-l-uleme Kavazovića i njegove kriminogene ekipe, kako bi mogla služiti u uvozu terorističkog ISIL-a na bošnjački životni prostor, a što se Bošnjacima predstavljalo kao “vjerska obaveza”, pomoć “muhadžirima” i “braći u vjeri”, o čemu je tzv. reis objavio čitav niz kriminalih hudbi kojima Bošnjake navraća na zlo. Čime su Kavazović i njegovi hajduci ucijenjeni, od koga su ucijenjeni, kako su korumpirani, može se naslućivati, a neke stvari se već znaju.

Sve hodže, sve džamatlije, dužne su da sa rezervom uzimaju sve što dolazi od marionetskog tzv. reisa i njegove ekipe, da imaju oprez prema politici ove i ovakve Islamske zajednice, dokle god se ne izborimo da se Islamska zajednica oslobodi od ovog zla. To se posebno odnosi na sve što se tiče uvoza migrantskih bandita, koje sponzorira oteta Islamska zajednica. Bošnjaci su dužni biti spremni na otpor prema migrantskoj agresiji, dužni su ukinuti svaki vid pomoć toj terorističkoj bagri, te ih iz svojih čaršija tjerati prema kampovima, i tako pomoći našoj policiji koja je objektivno slaba da  obuzda hiljade terorista. Državne dejtonske strukture, u sadejstvu sa SDA i Islamskom zajednicom, glume blokadu, kako bi na bošnjački životni prostor ušlo što više ISIL-ovaca.

Jedan od pouzdanih dokaza da je kavazovićevska Islamska zajednica na strani migrantskog terora jeste i činjenica da se niko iz Islamske zajednice nije oglasio kada je ubijen Jasmin Berović, niko nije porodici izajvio saučešće, a bili su to obavezni učiniti samim tim što su uključeni u agitovanje za pomoć migranti,a, pa bi se morali osjetiti odgovornim. Drugo oglašava se Islamak zajednica oko banalnim stvari, pa zašto ne bi i kada migranti ubijeu jednog Bošnjaka!?

No, ono što je definitivno potvrdilo da je Islamska zajednica uhapšena od strane promigrantske mafije, u ovoj stravičnoj zavjeri protiv Bosne i Bošnjaka, jeste činjenica da se niko iz Islamske zajednice nije oglasio u povodu terorističkog napada 2000 migrantskih ISIL-ovaca na našu policiju u Blažuju.  Kako je moguće da tzv. reis Kavazović suosjeća sa lažnom “migrantskom tragedijom”, a ne suosjeća sa policajcima i njihovim porodicama?! Prošlo je više od 30 sati od napada migranata na našu policiju, a Islamska zajedica šuti. Odgovor je jasan: Oteta Islamska zajednica svojom šutnjom podržava teror migranata nad našim narodom!