KOMENTAR

Islamska zajednica šuti dok njeni “muhadžiri” napadaju na pravoslavne i katoličke bogomolje

Bošnjačkom kleropolitičkom idiotizmu nema kraja! Višegodišnja podrška koju Islamska zajednica pruža migrantskim hordama, neidentifikovanim licima, koji su zvanična sigurnosna prijetnja našoj zemlji, odavno je već usmjerena protiv interesa bošnjačkog naroda. Poražena ISIL-ova vojska, koja se seli prema Evropi, biva parkirana na bošnjački životni prostor, dok reis Kavazović drži promigrantske hutbe i nagovara Bošnjake na zlo, tvrdnjama da je vjerska obaveza pomagati napaćenim “muhadžirima”. Postoje hiljade dokaza da je Islamka zaednica sponzor ovog naseljavanja migrantskih hordi, jer je i materijalne resurse i moralni kredibilitet založila da ovo zlo Bošnjacima predstavi kao vjersku obavezu i interes. Odavno se već na portalu Antimigrant.ba pitamo – a šta će se dogoditi kad jadni “muhadžiri” pokažu svoje pravo lice i kad se ispostavi da su Bošnjaci, putem političkih i vjerskih predstavnika, postali utočište ISIL-a u Evropi? Šta kad migrantski banditi, “braća muslimani”, udare na kršćanske svetinje? Zar vrijedi u ime ilegalnih migranata, nepoznatih lica, rušiti i onako tanke i krhke odnose sa suvlasnicima Bosne, Srbima i Hrvatima?

Evo, u razmaku od dva-tri dana dogodila su se dva napada na kršćanske bogomolje u Krajini. Mediji šute, a ta oteta i korumpirana Islamska zajednica, koja je servis za migrantski parking, ne osušđuje ove izljeve muslimanskog nasilja prema kršćanskim svetinjama. Gdje je, napose, i Međureligijsko vijeće? Evo šta o ovim napadima na kršćane od strane migranata kažu naše komšije…

– “Fra Bono je za naš portal sa žalošću konstatirao kako je ovo već treći napad na katoličke svetinje u tom gradu u posljednjih godinu dana, te izrazio nadu da će počinitelji biti uhićeni i primjereno sankcionirani kako se ovakvi nemili događaji ne bi ponavljali. Očito je da ovakva vandalska djela uznemire i unesu nelagodu u malu katoličku zajednicu koja u gradu Bihaću čini tek oko 2% stanovništva. Međutim, uz sve ovo začuđuje kako ni lokalna televizija u konkretnom slučaju nije posvetila nikakvu pozornost ovoj informaciji za koju bi katolici najradije volili da se ni dogodila nije.”