KOMENTAR

Ilegalna migracija NITI JEDNU POZITIVNU STVAR NIJE DONIJELA.

Članak SDA glasila “STAV” koji pokušava da na neki način opravda i predstavi ilegalnu migraciju kao nužnu i opravdanu pojavu ne iznoseći niti jednu negativnu stavku o istoj. Ono što je zanimljivo primjetiti je to da se članak fokusira samo na ekonomski dio problema, a da je sve ostalo što ilegalna migracija nosi sa sobom, zanemareno. Onima koji drže sve konce u svojim rukama, koji su i učinili Evropu najstarijim kontinentom uništavajući njeno domicilno stanovništvo, svakako da ne brine naročito to što će ilegalni migranti vjerovatno u Evropi napraviti paralelna društva, što će doći do kulturne dekadencije, porasta kriminala, terorističkih napada, odmicanja Evrope od onoga što ona suštinski jeste. Po njima je jedina bitna ekonomija, i to što uskoro možda neće biti vozača tramvaja i berača jagoda.
Isti ovi, razni ekonomski i drugi stručnjaci, koji sve posmatraju kroz brojke i statistike su uništili instituciju porodice u evropskom društvu, promovisali homoseksualizam kao nešto zdravo i prihvatljivo, nametali politiku jednog djeteta, odvojili društvo od morala i religije i na kraju opravdali ilegalnu migraciju lošim natalitetom Evropljana.
Nažalost, zbog bahatosti vrha EU, njihove bolesne proračunate politike i želje za jeftinom radnom snagom koju lako prikrivaju pod plaštom humanosti, ispaštat će i male državice poput naše kojoj i dalje ilegalna migracija NITI JEDNU POZITIVNU STVAR NIJE DONIJELA.
E.G.
https://stav.ba/vijest/da-bi-prezivjela-evropi-je-potrebno-72-miliona-imigranata/3419?fbclid=IwAR0DDNKkfZG7ncnZo4w1kqWQKMhrY0suc4dr12uVKJf58QzKzOd4Fdtlga0